1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-06-2019 14:10

ΕΣΠΕΠ: Επανεκκίνηση του Ερμή Πατρών

Παρά τις αρνητικές ειδήσεις των τελευταίων ημερών για το Πατραϊκό βόλεϊ πρόεκυψε και μια ευχάριστη είδηση καθώς η ομάδα του Ερμή Πατρών που καθοδηγεί ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Χριστόπουλος, επαναφέρει το γυναίκειο τμήμα με στόχο να αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο στην τοπική κατηγορία της ΕΣΠΕΠ.

Ήδη έχουν γίνει κινήσεις να βρεθούν αθλήτριες για να στελεχώνουν το τμήμα και σύντομα θα κλείσει και ο νέος προπονητής ενώ με γοργούς ρυθμούς σχεδιάζεται η ανδρική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η διοίκηση του Α.Σ.Π. Ερμή με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επανέναρξη των τμημάτων ανδρών, παίδων και γυναικών.Συγκεκριμένα, ο Σύλλογός μας θα συμμετέχει με τους άνδρες στη Β' Εθνική του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Πελοποννήσου, ενώ με τις γυναίκες στο Τοπικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα γυναικών.

Έτσι στον Σύλλογό μας θα λειτουργούν για τους μεν άνδρες τα τμήματα παίδων και ανδρών για τις δε γυναίκες, τα τμήματα αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, παγκορασίδων, κορασίδων, νεάνιδων και γυναικών, όλα αυτά υπό την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού προπονητή κ. Γιώργου Χριστόπουλου αλλά και του κ. Βασίλη Γεωργιόπουλου.Σύντομα ο Σύλλογός μας θα ανακοινώσει συνεργασία και με άλλους εξαίρετους προπονητές που θα πλαισιώνουν τους ήδη υπάρχοντες.

Οι εγγραφές για τα παραπάνω τμήματα ξεκίνησαν από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου και θα συνεχιστούν καθ 'ολη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μάλιστα η διοίκηση του Συλλόγου μας θα παρουσιάσει το πλάνο της αλλά και τους νέους προπονητές, στους αθλητές και γονείς τις επόμενες ημέρες στα πλαίσια της γιορτής λήξης των προπονήσεων για την χρονιά που πέρασε.

Ο Α.Σ.Π. Ερμής πλέον θέτει ως στόχο από την πλευρά του, την ανάδειξη του Πατραϊκού και Πελοποννησιακού βόλει.»

Πηγη: gnomip.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ