1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-04-2013 11:42

Ορεστιάδα: «Στην Πάτρα για βαθμούς...»

Σήμερα το πρωί αναχώρησε αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για την Πάτρα η αποστολή της Ορεστιάδας που ολοκληρώνει τις εκτός έδρας υποχρεώσεις της με την συμμετοχή της στο 2ο τουρνουά ανόδου του πρωταθλήματος Α2 ανδρών που θα γίνει στην αχαϊκή πρωτεύουσα από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή. «Ταξιδεύουμε στην Πάτρα όπου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο κι αυτό μεταφράζεται σε δύο νίκες. Αυτό θα είναι το ιδανικό, αλλά ακόμη κι αν πάρουμε μία νίκη δεν θα είμαστε στεναχωρημένοι, αφού θα μείνουμε ζωντανοί και θα έχουμε πλέον τα δύο τελευταία ματς στη δική μας έδρα», είπε στο volleyball.gr ο Δημήτρης Βλασακίδης.
Οι Θρακιώτες ξεκίνησαν με το δεξί ους αγώνες (νίκη 3-2 επί της ΑΕΚ), για να ακολουθήσει η καθαρή ήττα από την Παναχαϊκή την οποία ο έμπειρος άσος την απέδωσε «αποκλειστικά στην κούραση. Δεν είχαμε χρόνο μετά την ένταση του πρώτου αγώνα να ηρεμήσουμε και να ανασυνταχθούμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υποτιμήσω τη νίκη της Παναχαϊκής η οποία ούτως ή άλλως ήταν από την αρχή το μεγάλο φαβορί για την άνοδο».

Ο 35άχρονος ακραίος συμφώνησε ότι «και οι τρεις ομάδες είναι πολύ δυνατές», υπενθύμισε ότι η ομάδα του «έχει την ατυχία στα δύο πρώτα τουρνουά να παίζει με τον γηπεδούχο την πρώτη ημέρα και μετά ο επόμενος αντίπαλος μας βρίσκει κουρασμένους», ωστόσο όπως ξεκαθάρισε: «Για να έχουμε βάσιμες ελπίδες ανόδου, πρέπει να φύγουμε από την Πάτρα με βαθμούς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ