1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-04-2013 02:10

Πρώτη μάχη Παναχαϊκή - Ορεστιάδας (19/4, 19.30)

Στην Πάτρα στρέφεται από την Παρασκευή το ενδιαφέρον των μπαράζ ανόδου από την Α2 ανδρών στο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ καθώς θα γίνουν οι τρεις αγώνες του δεύτερου τουρνουά. Η αρχή θα γίνει από τον αγώνα Παναχαϊκή – Ορεστιάδα, ενώ η ΑΕΚ έχει ρεπό. Στον αγώνα του 1ου τουρνουά που έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια η Παναθηναϊκή νίκησε την κουρασμένη Ορεστιάδα 3-0 σετ. Οι αχαιοί θέλουν να εκμεταλευτούν την έδρα τους και με δύο τρίποντα να εξασφαλίσουν το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στη μεγάλη κατηγορία.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Άρης Αγγελόπουλος που πασχίζει να επιστρέψει στην Α1 με μία άλλη της Πάτρας και όχι με την ΕΑΠ με την οποία πρωταγωνίστησε για περισσότερο από 15 χρόνια δήλωσε:

«Στο 1ο τουρνουά χάσαμε τον αγώνα με την ΑΕΚ αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Περιμένω και οι τρεις ομάδες να παρουσιαστούν βελτιωμένες μέσα από τα πολλά και σκληρά παιχνίδια. Το ότι νικήσαμε την Ορεστιάδα 3-0 στην Αθήνα δεν λέει τίποτα. Θα είναι ένα άλλο παιχνίδι στην έδρα μας όπου περιμένουμε και την βοήθεια των οπαδών μα».

Η κούραση είναι ο βασικός αντίπαλος της ομάδας σύμφωνα με τον προπονητή της Παναχαϊκής Παναγιώτη Τσιακμάκη: «Οι αγώνες του 1ου τουρνουά κρίθηκαν σε μικρές λεπτομέρειες. Η ομάδα μου είναι κουρασμένη από τις συνεχείς μετακινήσεις αλλά δεν το λέω ως δικαιολογία. Θέλουμε να παλέψουμε για τον μεγάλο στόχο της ανόδου. Η Ορεστιάδα έχει καλή παράδοση στην Πάτρα και μακάρι να την συνεχίσουμε».

2ο τουρνουά ανόδου
1η ημέρα - Παρασκευή 19/4
Παναχαϊκής, 19.30: Παναχαϊκή – Ορεστιάδα
Διαιτητές: Μουλά Λ. – Τσίτσικας, Παρατηρητής: Ιορδανίδης

2η ημέρα – Σάββατο 20/4
Παναχαϊκής, 19.30: ΑΕΚ – Ορεστιάδα
Διαιτητες: Παπασταθόπουλος – Μπακλέσης, Παρατηρητής: Ιορδανίδης

3η ημέρα – Κυριακή 21/4
Παναχαϊκής, 21.00: Παναχαϊκή – ΑΕΚ
Διαιτητές: Κουτσούλας – Μόσχος, Παρατηρητής: Ιορδανίδης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ