1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2013 19:18

«Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

Η λήξη του πρώτου ειδικού τουρνουά ανόδου στην Α1 Ανδρών βρήκε την Παναχαϊκή σε θέση οδηγού, αφού με 4 βαθμούς είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ενώ το τριήμερο 19-21 Απριλίου είναι η σειρά της να υποδεχθεί στην έδρα της Ορεστιάδα και ΑΕΚ.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει δύο νίκες, αλλά νομίζω ο τελικός απολογισμός του τουρνουά, όπου κι οι τρεις ομάδες έχουμε από μία νίκη είναι δίκαιος», είπε ο Νίκος Αγγελόπουλος στο volleyball.gr ο οποίος στάθηκε «στις ιδιαιτερότητες του τουρνουά, καθώς μέσα σε 24 ώρες δίνουμε ένα δεύτερο δυνατό παιχνίδι, ενώ στην κανονική διάρκεια τα περισσότερα ματς ήταν με πιο αδύνατους αντιπάλους».

Ο 25άχρονος πασαδόρος παραδέχθηκε ότι «έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία και δεδομένου ότι φιλοξενούμε το δεύτερο τουρνουά, κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Με δύο καθαρές νίκες ίσως να μπορέσουμε να κλειδώσουμε και μαθηματικά την άνοδο στην Α1, αλλά στο μυαλό μας υπάρχει μόνο το επόμενο ματς. Όπως φάνηκε και στο πρώτο τουρνουά, οι διαφορές δεν είναι μεγάλες, ενώ ΑΕΚ και Ορεστιάδα είναι δύο διαφορετικού στιλ ομάδες με τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα τους».

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στους Αχαιούς, ενώ σύμφωνα με τον Αγγελόπουλο δεν υπάρχει άγχος «αλλά προσμονή και ανυπομονησία για να πετύχουμε το μεγάλο στόχο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ