1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-04-2013 16:45

«Κερδίσαμε σεβασμό και παραμονή και του χρόνου πιο δυνατοί»

O προπονητής του Οδυσσέα Αμαρουσίου Γιάννης Φάκας που μετά τα Χριστούγεννα ανέλαβε την ομάδα με στόχο την παραμονή αισθάνεται δικαιωμένος για την προσπάθεια και την επίτευξη του στόχου. Με δήλωση του ο Γιάννης Φάκας αναφέρει:

 

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Αυτοι ήταν και είναι οι πρωταγωνιστές σ΄όλη την προσπάθεια παραμονής της ομάδας στην Α2. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατορθώσαμε να κάνουμε ένα δυνατό σύνολο μεταξυ πολλών νεαρών και τριών έμπειρων αθλητών που πλέον τα αποτελέσματα θα εξαρτώνταν από την δικη μας απόδοση. Ειλικρινά χαίρομαι γιατί κατορθώσαμε να διαψεύσουμε όλους αυτούς οι οποίοι δεν το κρύβω ήταν πάρα πολλοί οι οποίοι μας είχαν καταδικάσει όσον αφορά την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.Ο σεβασμό προς την ομαδα απ τους αντιπαλους μας κερδίθηκε δικαια και απο δω και στο εξης θα πρεπει με την συμβολη της διοικησης να εδρεωθει και η ομαδα να παρουσιασθει δυνατοτερη στο επομενο πρωταθλημα. Προσωπικα αισθανομαι χαρουμενος με την επιτυχια αλλα περισσοτερο γιατι γνωρισα αξιόλογους ανθρωπους οι οποιοι μου εδειξαν σεβασμο, εμπιστοσυνη αλλα και πολυ αγαπη!!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ