1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2013 16:09

«Μικρό προβάδισμα σε ΑΕΚ και Παναχαϊκή»

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΠΡΙΝΤΕΖΗ
O Παναγιώτης Ρομπότσης μίλησε στο Volleynews.gr για την πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα της Α2. Ο διαγώνιος του Α.Ο Ταταύλα τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα με φέτος, ενώ δίνει ένα μικρό προβάδισμα σε ΑΕΚ και Παναχαϊκή για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

«Η φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε όπως ακριβώς τη θέλαμε. Είχαμε βάλει στόχο την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι τα πήγαμε καλά. Δεν ήμασταν για κάτι παραπάνω, καθώς το κόστος είναι πολύ υψηλό. Η ομοσπονδία δεν βοήθησε καθόλου οικονομικά τις ομάδες και φτάσαμε μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μας».

Για το αν υπάρχει μεγάλος χορηγός στην ομάδα ή οικονομική βοήθεια από κάποιον παράγοντα:

«Όχι. Μεγάλος χορηγός δεν υπήρχε. Βοήθεια παίρνουμε μόνο από τα μέλη των Κωνσταντινουπολιτών που βοηθούν όσο μπορούν το σύλλογο».

Για τη φετινή Α2 και το ποιες ομάδες πιστεύει ότι έχουν προβάδισμα να ανέβουν, ο Έλληνας διαγώνιος είπε:

«Πιστεύω ότι αν ανέβουν η Παναχαϊκή και η Ορεστιάδα θα είναι καλύτερα. Η επαρχία βοηθάει πολύ τις ομάδες τους και θεωρώ πως θα βοηθηθούν αυτές οι δυο ομάδες από τους τοπικούς φορείς. Βέβαια και την ΑΕΚ την στηρίζει πάρα πολύ ο κόσμος της, αλλά πιστεύω ότι στην επαρχία υπάρχει πιο μεγάλη βοήθεια».

Όσον αφορά το ποιοι θα ανέβουν...Έχουμε παίξει φέτος με Παναχαϊκή στο κύπελλο και την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Δίνω ένα μικρό προβάδισμα σε αυτές τις δυο ομάδες. Βέβαια την Ορεστιάδα δεν την έχω δει και είναι άδικο αυτό που λέω. Πιστεύω όμως ότι οι δυο πρώτες ομάδες που ανέφερα έχουν ένα μικρό προβάδισμα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ