1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-03-2013 19:16

«Θερμή παράκληση στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο με την ΜΕΝΤ»

Ο ΣΠΑ Καρδίτσας υποδέχεται το Σάββατο (30/3, 19.00) την ΜΕΝΤ στο τελευταίο εντός έδρας ματς για φέτος για τον τρίτο όμιλο της Α2 ανδρών. Στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου ο προπονητής, Μάκης Νεδιλάκης και ο Δημήτρης Μοιάνος κάλεσαν τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια.

 

Ο προπονητής, Μάκης Νεδιλάκης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Τα τελευταία αποτελέσματα μπορεί να μην δείχνουν ότι είναι καλά και σ’ αυτό  έχουν συντελέσει δύο παράγοντες: Ο πρώτος είναι ότι αποφασίσαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στους μικρούς για να πάρουν εμπειρίες που θα τούς χρησιμεύσουν να βοηθήσουν του χρόνου την ομάδα και ο δεύτερος είναι ότι είχαμε αρκετούς μικροτραυματισμούς και θέλαμε να προστατεύσουμε τα παιδιά γιατί τη περσινή χρονιά είχαμε αρκετά δυσάρεστα και δεν θέλαμε να τα ξαναζήσουμε. Το Σάββατο ακολουθεί ένα παιχνίδι με τη ΜΕΝΤ. Θα παίξουμε με μια πολύ δυνατή και καλή ομάδα και αναμένεται να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και αν θυμηθούμε τα προηγούμενα παιχνίδια, συχνά βγαίνουν στα πέντε σετ. Εύχομαι ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο  και να χαρεί το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας. Αγωνιστικά είμαστε καλά. Έχουν επανέλθει όλοι οι παίκτες που είχαν κάποια προβλήματα τραυματισμού και θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ο νεαρός, Δημήτρης Μοιάνος, τόνισε από τη πλευρά του: «Να ευχαριστήσω την ομάδα που μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε εμπειρίες αυτή τη χρονιά και να βοηθήσουμε και εμείς στη προσπάθεια. Για το ματς του Σαββάτου, αν η ομάδα του ΣΠΑΚ παίξει σωστά, μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα από την ΜΕΝΤ που είναι μια δυνατή ομάδα. Θερμή παράκληση στον κόσμο και στα νέα παιδιά να γεμίσουν το γήπεδο και να απολαύσουν το παιχνίδι που είναι το τελευταίο εντός έδρας και ελπίζουμε να έχει θετικό αποτέλεσμα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ