1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-01-2020 03:38

Κύπελλο γυναικών: Ανατροπή πρόκρισης της ΜΕΝΤ στη Λάρισα

Η ΜΕΝΤ πήρε το τελευταίο εισιτήριο πρόκρισης ( η κλήρωση γίνεται σήμερα Πέμπτη 16/1) για την 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης του κυπέλλου γυναικών, καθώς στο ντέρμπι κυπέλλου, επικράτησε με ανατροπή, 2-3 της ΕΑΛ μέσα στο 1ο Γυμνάσιο Λάρισας

. Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Τάκη Φλώρου αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ (1-0 , 2-1) βρήκε το κουράγιο να κάνει την δική της αντεπίθεση και να «γυρίσει» το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες είναι στην πρώτη τετράδα του Β΄ομίλου της Α2 γυναικών.

Τα σετ ΕΑΛ - ΜΕΝΤ 2-3 (25-21,22-25,25-21,16-25,10-15)

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του κυπέλλου:

Αμπελόκηποι-Αμαζόνες 1-3

Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων- Νέα Γενεά 3-0

Απόλλων Καλαμάτας –Αγ. Παρασκευή 3-0

ΕΑΛ-ΜΕΝΤ 2-3

 

Φωτό: Volleynewsthessalias

Σχετικά άρθρα

  • Final-4 Κυπέλλου Γυναικών LOCO: Πάθος για... κούπα στον τέταρτο τελικό ΑΕΚ - Ολυμπιακού (10/3, 20.15 ΕΡΤ 3)
    Η ώρα για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς έφτασε στο γυναικείο βόλεϊ καθώς το βράδυ της Κυριακής (10/3, 20:15, ΕΡΤ3) ΑΕΚ και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Loco που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι.
  • Ο Σπύρος Γκολίτσης νέος προπονητής στις γυναίκες της Μ.Ε.Ν.Τ.
    Στο γυναικείο βόλεϊ και στην ομάδα της Μ.Ε.Ν.Τ. θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σπύρος Γκολίτσης. Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος βρισκόταν σε συζητήσεις και με τον Ο.Φ.Η., συμφώνησε με την ομάδα της Τούμπας, με την οποία έχει συνδέσει και το όνομά του με την ανδρική ομάδα. Υπενθυμίζουμε με τον Γκολίτση στον πάγκο η Μ.Ε.Ν.Τ. είχε πάρει την άνοδο στη Volley League.
  • Κύπελλο γυναικών: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός και Άρης - Α.Ο. Θήρας οι ημιτελικοί του Final-4
    Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. και Α.Σ. Άρης - Α.Ο. Θήρας είναι οι δύο ημιτελικοί του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 3-5 Απριλίου σε πόλη που θα ανακοινώσει η ΕΟΠΕ. Ο καθορισμός της σειράς των αγώνων και οι ώρες θα ανακοινωθούν μετά από συνεννόηση της Ομοσπονδίας με την Ε.Ρ.Τ..
  • Α2 γυναικών: Ο Ασκληπιός Τρικάλων τίμησε τον Τάκη Φλώρο
    Στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Ασκληπιού με τη ΜΕΝΤ για την 16η αγωνιστική του Β΄ομίλου της Α2γυναικών, η διοίκηση του Τρικαλινού συλλόγου τίμησε τον προπονητή της ΜΕΝΤ και πεντε φορές ομοσπονδιακό τεχνικό, Τάκη Φλώρο, για την μεγάλη του προσφορά στο άθλημα.
  • Κυπέλλο γυναικών: Ανατροπή πρόκρισης για τον Αίαντα με 3-1 κόντρα στην Ελπίδα
    Ο Αίας Ευόσμου αιφνιδιάστηκε από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ομάδα της Α2 γυναικών, βρέθηκε πίσω με 1-0 σετ όμως έκανε την ανατροπή και νίκησε με 3-1 σετ. Η ομάδα του Ηλία Ζωλασταθιάδη προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, και θα μάθει τον επόμενο αντίπαλό του την Πέμπτη (13/02) το μεσημέρι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ