1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2013 11:33

Η μπίλια ...έκατσε στο πράσινο


Με νίκη προχώρησε η Ελπίδα Αμπελοκήπων, μια στροφή πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, κερδίζοντας τον Μέγα Αλέξανδρο με 3-1 (25-20, 18-25, 25-22, 26-24) για τον 3ο όμιλο.


Του Κωνσταντίνου Χρυσίδη

Ήταν η τρίτη της νίκη σε πέντε εντός έδρας παιχνίδια, απέναντι σε συμπολίτισσες ομάδες. Έτσι, μετά τον Γαλαξία και τη ΧΑΝΘ κέρδισε και τον Μέγα Αλέξανδρο ο οποίος προερχόταν από τη μεγάλη νίκη επί της Ορεστιάδας την προηγούμενη αγωνιστική. Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, ο κόσμος που παραβρέθηκε είδε δύο ομάδες να παίζουν ελεύθερα και χωρίς άγχος. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, με τις Ελπίδα και Μέγα, να μοιράζονται από ένα σετ. Καλύτερη η γηπεδούχος ομάδα στο 1ο σετ το κέρδισε με 25-20, καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι του Γζουντέλη στο 2ο, με το τελικό 18-25. Στο τρίτο σετ οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Ένα σετ που χαρακτηρίστηκε από τις μεγάλες σε διάρκεια φάσεις και τις ωραίες άμυνες. Η Ελπίδα ήταν τελικά η νικήτρια και προηγήθηκε με 2-1. Στο 4ο σετ το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την αλλαγή του Κυλίτση να είναι ο άνθρωπος κλειδή. Ο έμπειρος προπονητής, πέρασε στο παιχνίδι τον Κουτσονίκα που βοήθησε τα μέγιστα με το καλό σερβίς και τις άμυνες. Το σετ τελείωσε με 26-24 και τελικό σκορ 3-1, με τους πράσινους να πηγαίνουν πλέον στα ανατολικά της πόλης για να αντιμετωπίσουν τον Γαλαξία, ενώ ο Μέγας υποδέχεται την Καρδίτσα.

Τα σετ: 3-1 (25-20, 18-25, 25-22, 26-24)

ΕΛΠΙΣ (Κυλίτσης): Τσίκρας, Βασιλειάδης, Σαχπατζίδης, Γαβριήλ, Βουλγαρέλης, Μπατσαράς / Αλμαλής (λ), Καλαϊτζής, Κουτσονίκας, Πρώιος
ΜΕΓΑΣ (Γζουντέλης): Ρεπούντιας, Ρούσος, Στυλούδης, Παλέντζας, Σκούφης, Μπουφίδης / Καψαμπέλης (λ), Δημητριάδης, Σβαρνάς, Αραμπατζής


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΛΙΤΣΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ):
«Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που προσέφεραν ωραίο θέαμα και ιδιαίτερα με βάση την εποχή που βρισκόμαστε, όπου δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και το πρωτάθλημα ολοκληρώνετε. Παίχτηκε ωραίο βόλεϊ. Το παιχνίδι κρίθηκε στο 4ο σετ. Η είσοδος του Κουτσονίκα βοήθησε πολύ καθώς πίεσε με καλό σερβίς, ενώ έβγαλε σημαντικές άμυνες που μας έδωσαν κόντρα μπάλες.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ