1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-03-2017 14:30

Διαμαρτύρεται η ΑΕΚ: «Αλλοίωση αποτελέσματος»

Σοβαρά παραπονα από τη διαιτησια της κας Ράντσιου στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ έχει ο δικέφαλος. Την Κυριακή, διεξήχθη στο κλειστό του Μετς το ντέρμπι του Α1 ομίλου της Α2 ανδρών και ο ΟΦΗ νίκησε με 3-2, ωστόσο ο δικέφαλος έχασε την ευκαιρία να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο και να εδραιωθεί στην 3η θέση που οδηγεί στην Pre League.


Όπως υποστηρίζουν όμως στην «ένωση», η άρνηση της κας Ράντσιου να ελέγξει τις θέσεις του ΟΦΗ στο 26-25 του 4ου σετ, στέρησε από την ομάδα τους το τριποντο. Σύμφωνα με την ΑΕΚ, ο πασαδόρος του ΟΦΗ βρισκόταν στη θέση 2 αντί να βρίσκεται στο 4. Οι προπονητές της ΑΕΚ επισήμαναν το γεγονός, ωστόσο η δεύτερη διαιτητής της αναμέτρησης δεν γύρισε να ελέγξει τις θέσεις του ΟΦΗ.


«Θεωρούμε ότι δεν είχε το εν λόγω διαιτητικό σοβαρό λάθος δόλο, αλλά δυστυχώς είναι σοβαρό και κατάφωρη αλλοίωση αποτελέσματος αποτελέσματος», υποστηρίζουν στην ΑΕΚ


Για του λόγου το αληθές, έστειλε φωτογραφία με το επίμαχο στιγμιότυπο, όπου θεωρεί ότι φαίνεται καθαρά ο σέρβερ την στιγμή της επαφής και της παράβασης θέσεων, την θέση και το που κοιτάει η διαιτητής του αγώνα (δεν ελέγχει τις θέσεις της ομάδας που υποδέχεται) και το παράπτωμα θέσεων της ομάδας του ΟΦΗ, όπου στην περιστροφή Νο 4 ο πασαδόρος Δημητρούδης δεν είναι στην θέση Νο 4 αλλά στο Νο 2, και εύκολα ελέγχεται, διότι και ο διαγώνιος του Ίλιυς είναι στη θέση Νο 1 (δηλαδή και οι δύο απ την ίδια μεριά του γηπέδου δεξιά).


aek ofi

Σχετικά άρθρα

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ