1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-03-2017 19:08

Δαρείος: «Η Πάτρα διατηρεί την παράδοση που έχει στο βόλεϊ»

Η Ολυμπιάδα πανηγυρίζει την εξασφάλιση της συμμετοχής της στην Pro League της επόμενης περιόδου. Η ομάδα της Πάτρας μετά τη νίκη της με 3-1 απέναντι στον Άρη είναι πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον Β1 όμιλο της Α2 ανδρών, ενώ παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της πρωτιάς και της Νίκης Αιγινίου.
«Η Pro League ήταν ο βασικός μας στόχος από τότε που ξεκινήσαμε τη σεζόν» δήλωσε ο προπονητής της Ολυμπιάδας, Ακης Δαρείος και πρόσθεσε:« Τα παιδιά έδειξαν καλό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν με αποτέλεσμα να παρουσιάσουμε πολύ σταθερή εικόνα χωρίς σκαμπανεβάσματα. Πλέον ο επόμενος στόχος μας είναι να διατηρηθούμε στην δυάδα, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Θα πηγαίνουμε βήμα-βήμα, αγωνιστική, αγωνιστική και στο τέλος της χρονιάς θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε».

Για την ταυτόχρονη εξασφάλιση Ολυμπιάδας και ΕΑΠ της συμμετοχής τους τη νέα σεζόν στην Pro League ο Ακης Δαρείος είπε: «Σημαίνει πολλά αυτή η διπλή επιτυχία για την Πάτρα. Το βασικό ότι υπάρχουν ομάδες στην πόλη που αναδεικνύουν αθλητές, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στα Εθνικά πρωταθλήματα. Προσωπικά την ανάδειξη νεαρών από τη δική μου ομάδα, αλλά και από την ομάδα της ΕΑΠ την θεωρώ πιο σημαντική από την άνοδο μας στην Pro League. To λέω αυτό γιατί έτσι, με τους νεαρούς αθλήτες που είναι από την πόλη μας, η Πάτρα διατηρεί την παράδοση που έχει στο βόλεϊ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ