1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-06-2014 11:57

Γαλανόπουλος και Τσούμας στον Κόροιβο

Δύο μεγαγραφές ανακοίνωσε ο Κόροιβος Αμαλιάδας εν όψει της συμμετοχής του στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών. Πρόκειται για τον κεντρικό Χαράλαμπο Γαλανόπουλο και τον ακράιο Κωνσταντίνιο Τσούμα.

Η ανακοίνωση


Το Τμήμα Πετοσφαίρισης του Κοροίβου Αμαλιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις δύο πρώτες του μετεγγραφές. Πρόκειται για δύο Ηλείους αθλητές οι οποίοι έχουν φορέσει και τιμήσει τη φανέλα της ομάδας και παλαιότερα. Ο πρώτος αθλητής είναι ο Χαράλαμπος Γαλανόπουλος, γεννημένος το 1982 και ύψος 2.02. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού. Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι ο Κόροιβος (Β' Εθνική), ο Μίλωνας (Α1 Εθνική), ο Έσπερος (Β' Εθνική) και ο Πανιώνιος (Β' Εθνική). Ο δεύτερος είναι ο Κωνσταντίνος Τσούμας γεννημένος το 1979 και ύψος 1.96. Αγωνίζεται στη θέση του Ακραίου. Έχει κατακτήσει και μία άνοδο με τη φανέλα του Κοροίβου στο παρελθόν, στη Β' Εθνική. Επίσης έχει αγωνιστεί στη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης (Α2 Εθνική), στην Κηφισιά (Α2 Εθνική) και στον Οδυσσέα Αμαρουσίου (Α2 Εθνική). Τέλος, έχουν κυκλοφορήσει και οι κάρτες διαρκείας που η τιμή τους είναι 20€, η αγορά των οποίων θα βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της νέας χρονιάς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ