1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-06-2014 11:59

Σκέφτονται... Βενετόκλειο

Στο «Ροδίων άθλησις» προχωρούν με αργά αλλά σταθερά βήματα θέλοντας να μην κάνουν λάθη στον προγραμματισμό εν όψει της Α2. Η διοίκηση της ομάδας που μας εκπροσωπεί, έχει θέσει σε κυκλοφορία τα διαρκείας τα οποία όπως φαίνεται παρουσιάζουν ζήτηση.


Αυτός είναι ο λόγος που αναγκάζει τους ιθύνοντες, να σκέφτονται να μετακομίσουν σε μεγαλύτερης χωρητικότητας γήπεδο τουλάχιστον για ορισμένα παιχνίδια της περιόδου και κύρια αυτά που θα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Για το λόγο αυτό επιδιώκεται να γίνει συνάντηση με την διοίκηση του Βενετοκλείου, για να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις της, αλλά και για να ζητηθούν κάποιες ώρες προπόνησης την εβδομάδα.

ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ
Στο μεταξύ δεν προχώρησε καθόλου η περίπτωση συμφωνίας με τον κ. Τρατσέλα, για τον οποίο δεν θα πρέπει να παραλείπεται το γεγονός πώς είναι οικογενειάρχης και σκέφτεται τα πάντα, πριν απαντήσει θετικά η αρνητικά στην Ροδίων άθλησις .

Ο κ. Τρατσέλας διαμήνυσε στους ιθύνοντες της Ρ.Α. πώς δεν μπορεί να απαντήσει πριν τις 15 Ιουλίου περίπου, αλλά και η ομάδα από την πλευρά της δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τότε, καθώς θέλει να προχωρήσει την οργάνωση της για την Α2.

Όπως έγινε γνωστό, πέφτουν ματιές και στην αθηναϊκή αγορά των προπονητών και από την άλλη, βαδίζουν με βάση το μπάτζετ το οποίο θα ανεβεί αν τελικά συμφωνηθεί να έρθει προπονητής από την Αθήνα

ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΧΩΡΟ
Πέρα από την περίπτωση της απόκτησης του Ντάνιελ Γκένοφ από την Τελχινίδα, το Ρ.Α. ρίχνει ματιές στον τοπικό χώρο του βόλεϊ .Όπως διαρρέει από την διοίκηση, υπάρχουν δυο περιπτώσεως οι οποίες απασχολούν το Ρ.Α., αλλά τα ονόματα των παιδιών που επιδιώκεται η απόκτηση τους, δεν έγιναν γνωστά για ευνόητους λόγους.
Με δεδομένο πως γίνονται προσπάθειες ενίσχυσης από τον τοπικό χώρο, ο νέος υπεύθυνος της ομάδας Παναγιώτης Κουνάκης τοποθετήθηκε σχετικά αναφέροντας:

«Το Ροδίων άθλησις είναι η μόνη ομάδα με γηγενείς παίχτες που θα παίξει σε εθνική κατηγορία χωρίς μισθούς! Το οποίο θα διατηρήσει.

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Τώρα μαζεύουμε όλη την “αφρόκρεμα” του ροδίτικου βόλεϊ χωρίς χρήματα, με διάθεση και από τις άλλες ομάδες να μην κόψουν τα φτερά κανενός νέου. Το Ροδίων άθλησις για όλους όσοι έχουν ασχοληθεί με τα αθλητικά σε τοπικό επίπεδο δείχνει το δρόμο.

Όλες αυτές οι μεγάλες ιδέες που ποτέ δεν υλοποιήθηκαν ειδικά στο ποδόσφαιρο με ένα μεγάλο budget και ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στο νησί από πλευράς ταλέντων ώστε να έχουμε μια ομάδα στην Α¨ εθνική όπως μας αξίζει, κόλλησαν.

Το Ροδίων άθλησις απλά μας έδειξε τι μπορεί να κάνει μια καλή παρέα όταν αγαπάει και διασκεδάζει το άθλημα και επαναλαμβάνω ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΕΣ.

Αυτή τη στιγμή στο νησί σε εθνικές κατηγορίες έχουμε τον Kολοσσό στην Α1, το Ροδίων άθλησης στην Α2 του βόλεϊ και τον ΑΣ Δωδεκάνησος που έχω την τιμή να είμαι μέλος.

Εύχομαι να έχουμε και μια ποδοσφαίρου σύντομα. Είναι δυνατόν να μην καμαρώνεις για αυτή την ομάδα;»

Όπως γνωστοποιήθηκε χθες το «Ροδίων άθλησις» θα μπορεί να προβεί σε ανακοινώσεις ενώ θα δοθεί συνέντευξη τύπου για τον σκοπό αυτό μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα κι εκεί θα υπάρξουν και ανακοινώσεις σε όλα τα επίπεδα.

Πηγή: Ροδιακη

Σχετικά άρθρα

  • Α2 ανδρών: Μεγάλο διπλό του ΟΦΗ πριν το ντέρμπι με την Ροδίων Άθλησις, σημαντικές νίκες για ΑΣ Κέρκης, Δραπετσώνα
    Ο ΟΦΗ, πέρασε νικηφόρα από την έδρα του ισχυρού Πανιωνίου με 0-3 σετ για την 3η αγωνιστική του Α1 υποομίλου ανδρών στο Π. Φάληρο, και με το τρίποντο αυτό, «κλείδωσε» την συμμετοχή του στο φάιναλ-φορ του επόμενου γύρου των πλέι οφ που θα γίνει στα μέσα του Απρίλη.
  • Α2 Ανδρών: Μονομαχία Πανιωνίου-Ροδίων Άθλησις στο Π. Φάληρο
    Το ντέρμπι Πανιωνίου-Ροδίων Άθλησις, (15.30) το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό « Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου στην περιοχή της Μαρίνας Φλοίσβου, είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ του Α1 υποομίλου της Α2 ανδρών.
  • Ξαφνική παραίτηση Γκολίτση από τη Ροδίων Άθλησις
    Τίτλοι τέλους ξαφνικά για τον Σπύρο Γκολίτση στη Ροδίων Αθλησις. Ο Φλωρινιώτης τεχνικός υπέβαλλε την παραίτηση του για οικογενειακούς λόγους από τον πάγκο της Ροδιακής ομάδας, η οποία έγινε δεκτή από την διοίκηση του νησιωτικού συλλόγου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της ενώ επισημαίνει ότι πλέον ψάχνει για τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα υλοποιήσει τους μεγάλους στόχους της ομάδας.
  • Κάλεσμα στον κόσμο απο το Ροδίων Άθλησις
    Με το σύνθημα «ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και στόχος μας είναι μόνο η κορυφή» η διοίκηση του Ροδίων Άθλησις, κάνει κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας, ώστε να γεμίσουν τις εξέδρες του κλειστού το Σάββατο (11/11),και να στηρίξουν τον Σπύρο Γκολίτση και τους παίκτες του , στην προσπάθεια τους να ζευγαρώσουν τις νίκες κόντρα στον Πανερυθραϊκό, για τον Α1 όμιλο της Α2 ανδρών.
  • Αυτή είναι η Ροδίων Άθλησις της περιόδου 2018-19
    Η Ροδίων Άθλησις χτύπησε την πόρτα της Volley League μέσω της αίτησης της wild card αλλά μετά τη μείωση των ομάδων στην επαγγελματική κατηγορία θα πρέπει να δώσει μάχη για την άνοδο μέσω του πρωταθλήματος Α2 ανδρών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ