1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-06-2014 14:56

Κοντά στον Μπουτσουρή τα Χανιά

Της Αγγελικής Μαυράκη
Έφτασε μέχρι την πηγή αλλά δεν είπε το νερό της ανόδου... ο ΣΦΠ.Χανίων που παρότι είχε εξαιρετική παρουσία κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος της Α2 στοχεύοντας την άνοδο,κάτι που δεν κατάφερε καθώς το όνειρο για την Χανιώτικη ομάδα τελείωσε στα μπαράζ ανόδου.Οι Χανιώτες όμως ξεκινούν την προετοιμασία τους για τον σχεδιασμό της ομάδας τους με το πρώτο όνομα που ακούγεται να είναι αυτό του έμπειρου τεχνικού Νίκου Μπουτσουρή που σύμφωνα με πληροφορίες του prismasport.gr βρίσκεται πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με του ιθύνοντες της ομάδας των Χανιών.

Το βιογραφικό του:

Ο Νίκος Μπουτσουρής είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών και διαθέτει πλούσια προπονητική εμπειρία και διακρίσεις σε αγωνιστικά τμήματα και τμήματα υποδομών σε πολλές ομάδες όπως ο Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης,ο Α.Ο. Παγκρατίου, ο Πανελλήνιος Γ.Σ., Α.Ο. Παναθηναικός κλπ.

Διετέλεσε Α' Προπονητής της Εθνικής ομάδας Εφήβων, Β΄ Ομοσπονδιακός Προπονητής στην Εθνική Μεσογειακή Ομάδα και Ομάδας Παίδων καθώς επίσης και της Εθνικής ομάδας Ανδρών. Ως επαγγελματίας αθλητής έχει πλούσιες αθλητικές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό αγωνιζόμενος σε αρκετές ομάδες στην Α΄ Εθνική.

Διαθέτει επίσης μακρόχρονη εκπαιδευτική εμπειρία ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και παρακολουθεί συστηματικά επιμορφωτικά Σεμινάρια Προπονητικής και Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδίκευση την πετοσφαίριση.

Πηγή: prismasport.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ