1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-06-2014 17:32

Το αντίο του Αρέτα στα Ταταύλα μετά από 9 χρόνια και το «ευχαριστώ» στο Νίκο Κώτση

Ο προπονητής του Α.Ο.Ταταύλα Μάκης Αρέτας ειδοποιήθηκε και επίσημα από τη νέα διοίκηση του συλλόγου πως το τμήμα δεν είναι στις προτεραιότητες και δεν θα ενισχυθεί. Με επιστολή του ευχαριστεί προσωπικά τον απερχόμενο πρόεδρο Νίκο Κώτση και τους αθλητές. Η επιστολή του Μάκη Αρέτα που ήταν στο τιμόνι της ομάδας από το 2005! «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύλλογο Α.Ο. Ταταύλα για ό,τι μου προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαστήκαμε. Ιδιαίτερα τον κ.Νίκο Κώτση με τον οποίο ξεκινήσαμε πριν 9 χρόνια ένα ταξίδι που με κοινό όραμα και αγώνα καταφέραμε από τα τοπικά πρωταθλήματα να φτάσουμε στην Α2 ανδρών κάνοντας το σύλλογο γνωστό σε όλο τον κόσμο του βόλεϊ για την σοβαροτητά του!! Ήταν ο στυλοβάτης του τμήματος και όχι μόνο… Μας έκανε να αισθανθούμε το σύλλογο σπίτι μας, όπως .άλλωστε το έβλεπε και αυτός. Μκάρι να συνεργαστώ πάλι με τέτοιους ανθρώπους τους οποίους έχει ανάγκη ο αθλητισμός και ειδικά το βόλεϊ!»

5 σχόλια

  • Comment Link Νίκος Παπαδόπουλος Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 16:29 posted by Νίκος Παπαδόπουλος

    Επειδή δεν ξέρω πείτε μου παίχτες που έβγαλε.Ας κατέβει το παιδικό που έχει η ομάδα να παίξει. Μόνο λεγεωνάριους είχε και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

  • Comment Link James Jr. Te. (Ιασων) Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 14:16 posted by James Jr. Te. (Ιασων)

    Σας ειπα και χτές οτι δεν ξέρετε τι συμβαίνει όποτε είναι εμφανές αυτα τα οποία γράφετε είναι λάθος και αγγίζουν τα ορια επιστημονικής φαντασίας. Η ομάδα έχει παιδικό αλλα εσείς παρουσιάζεται τα πράγματα όπως θέλετε. Η ομάδα έχει βγάλει αρκετούς παικτες απλώς φευγανε ολα αυτα τα χρόνια οχι γιατι ήτανε στο τοπικό πριν φτάσει Α2 αλλα δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός έφορος και προπονητής να την τρέξει. Και εκεί που βρέθηκανε απο το άρθρο που διαβάσαμε αποφάσισε η σημερινή διοικηση να κλείσει το τμήμα. Τι πιο απλό να είπωθει για να καταλάβει ο κόσμος. Το άρθρο τα λέει όλα !!!

  • Comment Link Νίκος Παπαδόπουλος Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 09:30 posted by Νίκος Παπαδόπουλος

    Έχει βγάλει κάποιον αθλητή η ομάδα από της ακαδημίες της δηλαδή; Αυτό που βλέπουν όλοι είναι πως ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας ήταν κάθε χρόνο πάνω από 30. Και ήταν προκλητικά εμφανές πως ο λόγος ύπαρξης της ομάδας δεν ήταν το να προάγει τον υγιή αθλητισμό. Δεν φταίνε πάντα εξωγενής παράγοντες.

  • Comment Link James Jr. Te. (Ιασων) Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 12:10 posted by James Jr. Te. (Ιασων)

    Με μεγάλη ευκολία τα λέτε και ας μην ξέρετε τι συμβαινει εντός των τειχών...
    Οι λόγοι δεν είναι οικονομικοί πρωτίστως αρα και εσείς είστε λάθος!

  • Comment Link Νίκος Παπαδόπουλος Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 09:41 posted by Νίκος Παπαδόπουλος

    Η ομάδα έγινε γνωστή από το γεγονός πως για κάποια χρόνια μάζευε καταξιωμένους παίχτες μεγάλους σε ηλικία με εξαίρεση την τελευταία χρονιά.Ούτε ακαδημίες είχαν ούτε καν αθλητές κάτω των 30 ετών να παίζουν. Ήταν λογικό κάποια στιγμή να διαλυθούν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ