1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-06-2014 11:46

Συζητούν με Τρατσέλα οι Ροδίτες

Ο Νίκος Τρατσέλας είναι ο υποψήφιος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του «Ροδίων άθλησις» οδηγώντας την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο κ. Τρατσέλας είναι εκπαιδευτικός και εργάζεται στη Ρόδο, έχοντας προλάβει όμως να πετύχει μια άνοδο στην πιο πάνω Κατηγορία, με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας.

Η διοίκηση του Ρ.Α. συναντήθηκε και μίλησε μαζί του, καθώς ο ίδιος έχει δίπλωμα προπονητή για την Α2, ενώ παράλληλα είναι εκπαιδευτικός και έχει πολλές γνώσεις πάνω στην νέα κατηγορία, στην οποία θα αγωνισθούν οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου. Οι απόψεις του μπορεί να πει κανείς, πώς ταιριάζουν απόλυτα με την φιλοσοφία της ομάδας.

Όπως χαρακτηριστικά τονίσθηκε χθες, ο υποψήφιος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία τεχνικός, θα απαντήσει μέχρι την Παρασκευή.Το μοναδικό πρόβλημα για τον ίδιο είναι το αν θα μείνει τελικά στην Ρόδο, η θα μετατεθεί κάπου αλλού σε ότι αφορά την δουλειά του.

Αν υπάρξει η διαβεβαίωση πώς θα παραμείνει στο νησί μας, τότε θα είναι εκείνος που θα κοουτσάρει την Ροδίων άθλησις στην Α2.
Σε ότι αφορά την περίπτωση του Ντάνιελ Γκένοφ, αναμένονται οι επίσημες απαντήσεις στην πρόταση που έγινε από την Διοίκηση του Ρ.Α. προς την Τελχινίδα.

Πηγή: rodiaki.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ