1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-06-2014 16:05

Οι πρότάσεις της Δραπετσώνας για την Α2

Ο ΔΑΣ Δραπετσώνας έστειλε στην ΕΟΠΕ τις δικές του προτάσεις για την Α2 ανδρών της νέας περιόδου, αλλά και τις επόμενης. Αναλυτικά.


Για την περίοδο 2014-15:

Το πρωτάθλημα να διεξαχθεί σε 3 ομίλους των 12 ομάδων.

Στους Α΄ και Β΄ ομίλους (νότου), οι ομάδες να τοποθετηθούν με τυχαία κλήρωση. Να μη γίνει δηλαδή, κανένας γεωγραφικός διαχωρισμός.
Να ανέλθουν στη volleyleague οι 3 πρωταθλητές των ομίλων μετά από αγώνες play off. Αν δεν γίνει αυτό, τότε να περιοριστούν οι αγώνες των δευτεραθλητριών σε ένα τουρνουά και των πρωταθλητών σε ακόμα ένα τουρνουά.



Για την περίοδο 2015-16:

Οι 4 πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου (αφαιρουμένων, αυτών που θα ανέβουν και προστιθεμένων αυτών που θα υποβιβαστούν) συνολικά 12, να αποτελέσουν μια νέα κατηγορία την pro – volleyleague, τη διοργάνωση της οποίας να αναλάβει η ΕΣΑΠ, ώστε να προετοιμάσει κατάλληλα τις ομάδες για τη volleyleague με κριτήρια αγωνιστικά και διοικητικά.

Οι υπόλοιπες 24 ομάδες (αφαιρουμένων αυτών που θα υποβιβαστούν και προστιθεμένων αυτών που θα ανέβουν από τη Β΄ Εθνική), να αποτελέσουν σε 2 ομίλους (Βορρά και Νότου) τη νέα Α2.

Στην νέα Α2, θα ανέρχονται 6 ομάδες με σταθερά γεωγραφικά κριτήρια. 3 Βορρά και 3 Νότου, ύστερα από αγώνες μπαράζ των πρωταθλητών της Β΄ Εθνικής.

Το σχέδιο αυτό, μπορεί να υλοποιηθεί και σταδιακά με καθυστέρηση ενός χρόνου και σταδιακή μείωση των ομάδων της Α2.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ