1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2017 12:56

Κοβάτσεβιτς: «Δεν υπάρχουν μυστικά, μόνο... εμπνεύσεις»

Μόλις ολοκληρώθηκαν οι τοποθετήσεις του προπονητή και της αρχηγού της Μπούρσα, στο πάνελ στο κλειστό του Ρέντη ανέβηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε πως και οι δύο ομάδες άξιζαν να βρεθούν στον τελικό, και συμφώνησε με τον Ντε Μπραντ ότι δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ των δύο.
«Οι δύο καλύτερες ομάδες φέτος στο Challenge Cup έφτασαν στον τελικό. Για εμάς η Ευρωπαϊκή χρονιά ας πούμε ότι ξεκίνησε στη Μπούρσα με το διεθνές τουρνουά και θα ολοκληρωθεί εκεί στον δεύτερο τελικό. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αλλά και από τον αντίπαλό μας. Θεωρώ ότι ο κόσμος που θα έρθει αύριο στο Ρέντη αλλά και στον επαναληπτικό στη Τουρκία θα απολαύσει βόλεϊ υψηλού επιπέδου που είναι πολύ σημαντικό για το άθλημά μας».

Αν ξεχωρίζει καποια αθλήτρια: «Όχι, όπως είπε και ο συνάδελφος μου δεν είναι μόνο μία ή δύο αθλήτριες αλλά όλη η ομάδα που αγωνίζεται. Δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ των δύο. Γνωριζόμαστε πολύ καλά, όμως μία στιγμή έμπνευσης ή μιας παίκτριας μπορεί να κάνει την διαφορά στον αγωνιστικό χώρο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ