1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2017 12:44

Ντε Μπραντ: «Ελπίζαμε να παίξουμε απέναντι στον Ολυμπιακό»

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου τελικού του Challenge Cup στο «Μελίνα Μερκούρη». Στο κλειστό του Ρέντη βρέθηκαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς με την αρχηγό του Στέλλα Χριστοδούλου, καθώς και ο τεχνικός της Μπούρσα Γιαν Ντε Μπραντ και η αρχηγός Ιπέκ Σορόγκλου.

Στο πάνελ βρέθηκαν αρχικά οι φιλοξενούμενοι, με τον Βέλγο τεχνικό της Μπούρσα να δηλώνει χαρούμενος που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ανέλυσε την ομάδα των «ερυθρολεύκων» και αναφέρθηκε στην καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει ο κόσμος του Ολυμπιακού.

«Πρώτα απ'όλα είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στον τελικό και παίζουμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Ελπίζαμε ότι απέναντι στη Κράσνογιαρσκ θα νικούσε ο Ολυμπιακός, όχι μόνο γιατί είναι στην Ελλάδα και πιο κοντά σε σχέση με την Ρωσία αλλά γνωρίζουμε καλύτερα την ομάδα, την έχουμε ήδη αντιμετωπίσει. Ελπίζουμε να παίξουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να έχουμε μετά ελπίδες και στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας».

Αν υπάρχουν μυστικά μεταξύ των δύο ομάδων: «Η ομάδα μας είναι γεμάτη, δεν έχουμε τραυματισμούς. Δεν υπάρχουν μυστικά όταν είσαι σε αυτό το στάδιο. Ο Ολυμπιακός έπαιξε με την Τσανάκαλε που είναι από την Τουρκία, με την Αστερίξ που είναι από το Βέλγιο όπως και εγώ. Είναι γνωστοί σε μας όπως και εμείς για αυτούς αλλά αυτό μπορεί να είναι και πρόβλημα. Στα χαρτιά οι προπονητές νομίζουν ότι έχουν κερδίσει αλλά στον αγώνα είναι διαφορετικά».

Για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού: «Όχι καθόλου δεν αγχώνομαι, αντίθετα το απολαμβάνω. Ήμουν και εγώ παίκτης και απολάμβανα όταν ένα γήπεδο ήταν γεμάτο. Όταν είναι εναντίον σου εσύ την ώρα του αγώνα καταλαβαίνεις ότι είναι υπέρ σου. Εύχομαι και στην Ελλάδα και στην Τουρκία να υπάρχει όμορφη ατμόσφαιρα και ο κόσμος να απολαύσει όμορφο βόλεϊ».

Για τον αποκλεισμό στο πρωτάθλημα: «Είχαμε τρεις στόχους φέτος. Πρώτος να βρεθούμε στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου, όπου τα καταφέραμε. Δεύτερον να παίξουμε στον τελικό του Challenge Cup τον οποίο και καταφέραμε. Δυστυχώς αποκλειστήμαμε στα προημιτελικά στο πρωτάθλημα αλλά το τουρκικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Η Γαλατασαράι είναι φοβερή ομάδα και την πετύχαμε σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαστε σίγουρα απογοητευμένοι γιατί πάντα θες να φτάσεις μακριά αλλά κάποιες φορές πρέπει να αποδέχεσαι την ήττα σου και να συνεχίσεις».

Σορόγκλου: «Σεβασμός στον Ολυμπιακό»

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η αρχηγός της Μπούρσα Ιπέκ Σορόγκλου η οποία δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που βρισκόμαστε εδώ. Υπάρχει τεράστιος σεβασμός για τον Ολυμπιακό αλλά στόχος μας είναι να πάρουμε το τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία του συλλόγου», ενώ για τον κόσμο του Ολυμπιακού αλλά και της Μπούρσα τόνισε:

«Σίγουρα οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα δημιουργήσουν καλή ατμόσφαιρα. Όμως και οι δικοί μας οπαδοί δεν είναι... εύκολοι και θα το δείτε στην Τουρκία την ατμόσφαιρα που δημιουργούν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ