1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-03-2019 01:28

Η Μόντσα 3-2 τη Μπελογκόριε στον Α΄ τελικό του Τσάλεντζ Καπ με πρώτο Δεληκωστίδη (vid)

Ανοικτούς λογαριασμούς για τον δεύτερο τελικό άφησαν η ιταλική Μόντσα και η ρωσική Μπολογκόριε μετά τον πρώτο τελικό που έγινε στη Μόντσα με πρώτο διαιτητή τον Σωτήρη Δεληκωστίδη.

Ο αγώνας ήταν ένα συγκλονιστικό ντέρμπι περίπου τριών ωρών που ο Ελληνας ρέφερι κατάφερε να βγάλει σε πέρας χωρίς προβλήματα.

Η Μόντσα κατάφερε να νικήσει με 3-2 σετ και πλέον ο τίτλος θα κρθεί στη ρεβάνς σε μία εβδομάδα στο Μπελογκόριε.

Η ομάδα του Φάμπιο Σόλι είχε κορυφαίους παίκτες και σκόρερ που σημείωσαν από 27 πόντους, τους δύο ακραίους. Πρόκειται για τον ακραίο Ντόνοβαν Νταβόρονοκ Ολεγκ Πλοντνίνσκι, ενώ ο Αμιρ Γκαφούρ πέτυχε 16 πόντους.

Από την Μπελογκόριε του Σλόμπονταν Κόβατς κορυφαίοι ήταν ο ακραίος Τζον Γκόρντον Περίν με 23 πόντους, ο Ντένις Ζέμενοκ με 18 και ο Νεμάνια Πέτριτς με 20 πόντους. 

Διαιτητές: Σωτήρης Δεληκωστίδης, Νικόλα Μιτσέφσκι.

Τα σετ: 3-2 (29-27, 22-25, 25-23, 32-34, 15-12) σε 153΄.

ΜΟΝΤΣΑ (Σόλι): Νταβορόνοκ 27π., Ορντούνα 4, Γκαφούρ 16, Γιοσίφοφ 10, Μπερέτα 4, Πλοτνίτσκι 27 / Ρίτσο (λ.- 53%), Τζιανότι, Μπότο, Γκαλιγκάρο, Μπούτι 3.

ΜΠΕΛΟΓΚΟΡΙΕ (Κόβατς): Περίν 23π., Πέτριτς 20, Ποροσίν 2, Σαφόνοφ 3, Σεμτσένοκ 18, Γκούτσαλιουκ 11 / Ομποτσάεφ (λ. - 63%), Σεμίτσεφ, Τετιούκιν 1, Κανίποφ 8. 

Η ρεβάνς θα γίνει 27 Μαρτίου στην Ρωσία.

Δείτε σε video τις καλύτερες φάσεις του αγώνα: ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

  • Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Μπορούμε να προκριθούμε με την βοήθεια του κόσμου μας»
    Την αντίδραση των παικτριών του αλλα και την συμπαράσταση στου κόσμου για να έρθει η πρόκριση στην επόμενη φάση ζήτησε μετά την λήξη του αγώνα με την Βολερό για το Challenge Cup, ο Μπρανκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος επεσήμανε:
  • Ταξίδι στην Κύπρο για τον ΑΟ Θήρας
    Ο ΑΟ Θήρας, μετά την κλήρωση που έγινε στο Λουξεμβούργο, κληρώθηκε με την ΑΕ Λεμεσού στη φάση των «32» του Τσάλεντζ Καπ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει το διάστημα 6-8 Νοεμβρίου στην Κύπρο και ο επαναληπτικός στις 13-15 του ίδιου μήνα στη Σαντορίνη.
  • Από την Βουλγαρία ξεκινάει το ταξίδι του Άρη στην Ευρώπη
    Η Βουλγαρική Μπερόε Στάρα Ζαγκόρα θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Άρη στο Τσάλεντζ Καπ. Οι «κιτρινόμαυροι» που επιστρέφουν στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από 24 χρόνια, θα δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι εκτός έδρας το διάστημα 27-29 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός στη Θεσσαλονίκη θα γίνει στις 4-6 Δεκεμβρίου.
  • Η Ντίεκιρχ από το Λουξεμβούργο πρώτος αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάλεντζ γυναικών
    Με την Ντίεκιρχ από τον Λουξεμβούργο θα παίξουν στον πρώτο γύρο του Τσαλεντζ Καπ οι γυναίκες του Ολυμπιακού. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Ρέντη το διάστημα 6-8 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός στις 13-15 του ίδιου μήνα.
  • O Γκιόν Μαρτίνεθ έκανε ταξίδι αστραπή στη Μόντσα
    Ο Γκιον Μαρτίνεθ τίμησε τους νοτιοκορεάτες που τον συμπεριέλαβαν στη λίστα των υπο δοκιμή παικτών για να πάρουν μία από τις έξι θέσεις στις ομάδες για το πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας αλλά σίγουρα δεν θα είναι μεταξύ των εκλεκτών για την εφετινή σεζόν καθώς δεν πρόλαβε να δοκιμαστεί σε όλο το πρόγραμμα του διημέρου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ