1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2023 00:21

Επέστρεψε στο κέντρο του ΠΑΟΚ η Ανδρομάχη Τσιόγκα

 Στο κέντρο του ΠΑΟΚ επέστρεψε η Ανδρομάχη Τσιόγκα. Η 22 χρονη (1μ90) διεθνής κεντρική επέστρεψε στον δικέφαλο μετά τον περυσινό της δανεισμό στον ΑΟ Λαμίας.

 Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει για την Τσιόγκα:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ανδρομάχη Τσιόγκα, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα διεθνής κεντρικός, γεννημένη το 2001 και με ύψος 190cm, συνεχίζει για έβδομη χρονιά στα «ασπρόμαυρα». Στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου, αγωνίστηκε ως δανεική στη Λαμία, συμβάλλοντας τα μέγιστα με τις εμφανίσεις της στην επίτευξη του στόχου της ομάδας από τη Στερεά Ελλάδα».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ανδρομάχη Τσιόγκα, δήλωσε στο acpaok.gr: «Χαίρομαι πολύ που θα βρίσκομαι για άλλη μία χρονιά στον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κωνσταντίνο Αμοιρίδη, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Εύχομαι υγεία, καθώς και να πετύχουμε όλους τους στόχους της ομάδας. Φυσικά, περιμένουμε και όλους τους φιλάθλους στο γήπεδο να μας στηρίξουν, όπως κάνουν κάθε χρονιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ