1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2023 20:57

Απολλώνιος: Μπογιατζόγλου και Αρναούτης στις αναπτυξιακές ομάδες

Την συνεργασία με δύο πολύπειρους και επιτυχημένους προπονητές, τους Γιάννη Μπογιατζόγλου και Βασίλη Αρναούτη, οι οποίοι θα αναλάβουν την ανασυγκρότηση των αναπτυξιακών τμημάτων μαζί με τον επικεφαλής και κόουτς των γυναικών, Νίκο Μπουτσουρή, ανακοίνωσε ο Απολλώνιος.

Αρχικά η ανακοίνωση για τον Γιάννη Μπογιατζόγλου που είναι από τα πρώτα ιδρυτικά στελέχη του συλλόγου του Κερατσινίου, στις αρχές της δεκαετίας του ΄80, αναφέρει:

«Τo Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με τον κ. Γιάννη Μπογιατζόγλου!Ο κ. Μπογιατζόγλου, του οποίου το όνομα συνδέθηκε με την Ιστορία και τις επιτυχίες του Συλλόγου σε πανελλήνιο επίπεδο στα πρωταθλήματα κορασίδων και νεανίδων, επιστρέφει ως Τεχνικός Υπεύθυνος της Ακαδημίας του Συλλόγου!

Σε μια πρώτη δήλωσή του ανέφερε: "Ευχαριστώ το ΔΣ του Συλλόγου που μου δίνει τη δυνατότητα να συγκροτηθεί μια ομάδα ανθρώπων, η οποία θα έχει ως κύριο στόχο να κάνει το Κερατσίνι ξανά πόλη του βόλεϊ".

Ευχόμαστε στον κ. Μπογιατζόγλου καλή αρχή στον Σύλλογο μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!»

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τον Βασίλη Αρναούτη που έχει περάσει με επιτυχία από τον πάγκο του συλλόγου στην Α2 αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με τον κ. Βασίλη Αρναούτη! Ο κ. Αρναούτης, του οποίου το όνομα συνδέθηκε με την Ιστορία και τις επιτυχίες του Συλλόγου στο γυναικείο επίπεδο με πρωταθλήματα και την προηγούμενη άνοδο της ομάδας στην Α1, επιστρέφει ως Επικεφαλής Προπονητής της Ακαδημίας του Συλλόγου, με άμεσο συνεργάτη τον κ. Νίκο Μπουτσουρή, Προπονητή της γυναικείας ομάδας μας!

Σε μια πρώτη δήλωσή του ανέφερε: "Δηλώνω παρών στην έναρξη μιας προσπάθειας που στοχεύει στην αναμόρφωση των υποδομών του Απολλώνιου. Ανταποκρινόμενος θετικά στη πρόταση του Προέδρου κ. Μιχάλη Μαθιουδάκη και με την παρουσία του Τεχνικού Υπεύθυνου της Ακαδημίας κ. Γιάννη Μπογιατζόγλου θα προσπαθήσω να προσφέρω όσο μπορώ στο Σωματείο και στην περιοχή, με τα οποία υπάρχουν ούτως η άλλως πολλοί δεσμοί.

Εύχομαι υγεία, δύναμη και στο τέλος επιτυχία, ώστε να έχει κερδίσει το Σωματείο, το άθλημα και οι νεες γενιές".Ευχόμαστε στον κ. Αρναούτη καλή αρχή στον Σύλλογο μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ