1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-02-2021 19:46

Στον ΑΟ Θήρας θα πασάρει η Ελένη Κοντούδη

Η Ελένη Κοντούδη θα είναι η δεύτερη πασαδόρος του ΑΟ Θήρας μετά το «ναυάγιο» που είχε η νησιωτική ομάδα με την περίπτωση της Πηνελόπης Παπαστεργίου που δεν είχε δικαίωμα να την αποκτήσει ,και η οποία κατέληξε στον Ολυμπιακό.

Η 18 χρονη (1μ75) παίκτρια αναμένεται να ενισχύσει το σύλλογο της Σαντορίνης, στο υπόλοιπο πρωτάθλημα της Volley league μαζί με την Πορτορικάνα Σάντος.  Όσον αφορά την καριέρα της, έχει προλάβει να πρωταγωνιστήσει τα τελευταία χρόνια στη Pre League, με τις φανέλες του Αιγάλεω και των Βριλησσίων ενώ έχει πολλές συμμετοχές και διακρίσεις με τις εθνικές μας ομάδες κορασίδων και νεανίδων σε τουρνουά στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το περασμένο καλοκαίρι, η ταλαντούχα αθλήτρια έκανε την έκπληξη καθως αν και είχε προτάσεις από πολλές ομάδες της Pre League και της Volley League, συμφώνησε για τρία χρόνια με τον νεοφώτιστο στην τοπική κατηγορία ΕΣΠΕΔΑ, Ιωνικό Νίκαιας.   

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ