1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-02-2021 15:31

Ο Αίαντας Ευόσμου ανακοίνωσε Παπαδημητρίου και Γουγούση

Ο Κώστας Παπαδημητρίου θα είναι ο νέος τεχνικός του Αίαντα Ευόσμου για το υπόλοιπο διάστημα της Volley League γυναικών. Ο νέος προπονητής της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας θα είναι ο διάδοχος του Κώστα Ιωαννίδη, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Αίαντα και αποτελούσε τον μέχρι τώρα συνεργάτη του, στον πάγκο του συλλόγου.

Επίσης ο Αίντας ανακοίνωσε και την 22 χρονη Ελληνοχιλιανή ακραία,  Αναστασία Γουγούση Καμάτσο από την ΧΑΝΘ.

Αρχικά η ανακοινωση για τον Παπαδημητρίου:«Μετά την λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Ιωαννίδη, πρώτος προπονητής στο γυναικείο τμήμα του συλλόγου αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή, Κώστας Παπαδημητρίου.

Ο Κώστας Παπαδημητρίου βρίσκεται για δεύτερη χρόνια στον σύλλογο μας, καθώς πέρσι ήταν βοηθός στην γυναικεία ομάδα ενώ φέτος ανέλαβε και τα αγωνιστικά τμήματα των νεανίδων και κορασίδων. Ευχόμαστε καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες στο νέο του ρόλου σε μια δύσκολη περιόδο για όλους.» 

Η ανακοίνωση του Αίαντα για την Γουγούση-Καμάτσο:

«Ο Αίας Ευόσμου ανακοινώνει την 22 ετών ακραία, Αναστασία Γουγούση από την ΧΑΝΘ.

Η Αναστασία έχει αγωνιστεί σε Ανατόλια, Άρη ενώ φέτος το καλοκαίρι υπέγραψε στην ΧΑΝΘ με την οποία δεν πρόλαβε να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα
λόγω της αναβολής του πρωταθλήματος της Pre League εξαιτίας του COVID-19.

Αναστασία καλώς ήρθες στην οικογένεια του Αιαντα Ευόσμου.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ