1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2021 15:46

Και επίσημα στις Αμαζόνες η Κατερίνα Κορρέ

Την απόκτηση της 15 χρονης ταλαντούχας Κατερίνας Κορρέ-Ιορδανίδου από τον Ο.Π.Ε.Χ. ανακοίνωσαν και επίσημα οι Αμαζόνες. Ο «πύργος» (1μ92) της Χαλκίδας αγωνίζεται ακραία και διαγώνια και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα του Στέλιου Ατσιδαύτη στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών.

Η ανακοίνωση της νεοφώτιστης ομάδας για την απόκτηση της Κορρέ, αναφέρει:

«Ο ΑΟΝΝΕ Αμαζόνες ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με μια από τις μεγάλες ελπίδες του γυναικείου βόλεϊ, τη 15χρονη Κατερίνα Κορρέ. Η ύψους 1,92 Κατερίνα αγωνίζεται στη θέση της ακραίας/διαγώνιας και τα τελευταία 2 χρόνια έπαιξε βασική στη γυναικεία ομάδα του ΟΠΕ. Χαλκιδας, με την οποία την προηγούμενη σεζόν κέρδισε την άνοδο στην τοπική κατηγορία τηε ΕΣΠΑΑΑ.

Με την ένταξή της στο ρόστερ των Αμαζονων κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα στην καριέρα της, ούτως ώστε αποκομίζοντας εμπειρίες και παραστάσεις από την κορυφαία κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ, συνδυαστικά με σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, να γίνει σύντομα πρωταγωνίστρια των ελληνικών γηπέδων.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία την ομάδα του ΟΠΕ Χαλκιδας.

Το ΔΣ Καλωσορίζει την Κατερινα στην οικογένεια των αμαζόνων και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ