1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-04-2019 21:41

Στην «σκιά» της απουσίας της Γιώτα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Θέτιδα

Στην «σκιά» του σοβαρού τραυματισμού της διεθνούς, Κατερίνας Γιώτα που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ξεκινάει στο «Μελίνα Μερκούρη», (10/4, 19.00) η σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ.

Εκεί ο πρόσφατα Κυπελλούχος Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την πρωτάρα σε ημιτελικά Θέτιδα με στόχο τη νίκη που θα του ανοίξει το δρόμο για τον τελικό και την διεκδίκηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.

Οσον αφορά την ομάδα της Βούλας, αυτή ήδη έκανε την υπέρβαση με την παρθενική της παρουσία στα ημιτελικά, είναι το αουτσάιντερ και θα παίξει ελεύθερο βόλεϊ.

Τζίνα Λαμπρούση (Ολυμπιακός ): «Είμαστε έτοιμες για την έναρξη των πλέι οφ και μετά το Κύπελλο θέλουμε να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα. Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι έχει την ποιότητα να ξεπερνάει όλες τις δυσκολίες και τους τραυματισμούς που προκύπτουν και αυτό θα κάνουμε στα πλέι οφ. Θα παίξουμε και για την Κατερίνα ( Γιώτα) και για να φέρουμε άλλη μια κούπα στον Ολυμπιακό».

Ο προπονητής της Θέτιδας, Γιάννης Νικολάκης : «Για τη Θέτιδα έχει ήδη γίνει η υπέρβαση με την πρόκριση στα ημιτελικά. Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος της περίμενε στην αρχή της σεζόν ότι θα ήμασταν στα πλέι οφ. Θα παίξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί χωρίς άγχος και πίεση. Θέλω να ευχηθώ περαστικά στην Κατερίνα Γιώτα. Την είχα αθλήτρια και είναι κόσμημα για το ελληνικό βόλεϊ. Όλοι τις ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα»

.Το πρόγραμμα των πλέι οφ
Πρώτο παιχνίδι - Τετάρτη 10 Απριλίου

Μ. Μερκούρη 19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΣΠ Θέτις
Διαιτητές: Ράντσιου, Πρέντζας, Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Κατσιάρας, Χατζηθωμά, Γραμματεία: Καλυμνίου.

ΔΑΠΠΟΣ 19.30: ΑΟ Θήρας - Πανναξιακός ΑΟΝ
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κουτσής, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Δρόσος, Χατζηδούκας, Γραμματεία: Μουστάκη.

Δεύτερο παιχνίδι - Σάββατο 13 Απριλίου

Γ. Γεννηματάς 19.00: ΑΣΠ Θέτις - Ολυμπιακός ΣΦΠ
ΔΑΚ Νάξου 19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΟ Θήρας

Τρίτο παιχνίδι - Τετάρτη 17 Απριλίου (Αν χρειαστεί)

Μ. Μερκούρη 19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΣΠ Θέτις
ΔΑΠΠΟΣ 19.30: ΑΟ Θήρας - Πανναξιακός ΑΟΝ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ