1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-04-2019 21:59

Δεύτερο Κυκλαδίτικο ντέρμπι για ΑΟ Θήρας και Πανναξιακό

Πέντε ημέρες μετά τον μεταξύ τους αγώνα στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, ΑΟ Θήρας και Πανναξιακός αναμετρώνται (10/4, 19.30) με στόχο την πρόκριση στους τελικούς της Volleyleague.

Οι δύο ομάδες έχουν από μία παρουσία στη τελική φάση του πρωταθλήματος, με τον ΑΟ Θήρας να προηγείται με 2-1 νίκες στις μεταξύ τους συναντήσεις. Η ομάδα του Μπράνκο Γκάιτς έχει νικήσει τα δύο τελευταία παιχνίδια με τον Πανναξιακό, με πιο πρόσφατο το 3-2 σετ στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Αγωνιστικά προβλήματα για τους δύο προπονητές δεν υπάρχουν.

Μπράνκο Γκάιτς (ΑΟ Θήρας): «Είμαστε έτοιμοι και σε καλή κατάσταση. Μετά τον ημιτελικό θεωρώ πως είμαστε καλύτερα από τον Πανναξιακό από άποψη ψυχολογίας. Κάναμε την αποθεραπεία μας και είμαστε καλά. Παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας και θα είναι καλύτερες οι συνθήκες. Σίγουρα θα είναι διαφορετικό παιχνίδι απ'ότι στο κύπελλο και πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο σερβίς».

Νίκος Κωστακόπουλος (Πανναξιακός ΑΟΝ): «Η Σαντορίνη έχει την ψυχολογία μετά τον ημιτελικό. Είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε πίστη στς δυνατότητές μας. Πρέπει να επαναλάβουμε την εμφάνιση των Σερρών και αν διορθωθούν κάποια λάθη που κάναμε θα έχουμε πολύ καλές ελπίδες. Ο ΑΟ Θήρας είναι δυνατός στην έδρα του αλλά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας»Τ

ο πρόγραμμα των πλέι οφ
Πρώτο παιχνίδι - Τετάρτη 10 Απριλίου

Μ. Μερκούρη 19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΣΠ Θέτις
Διαιτητές: Ράντσιου, Πρέντζας, Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Κατσιάρας, Χατζηθωμά, Γραμματεία: Καλυμνίου.

ΔΑΠΠΟΣ 19.30: ΑΟ Θήρας - Πανναξιακός ΑΟΝ
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κουτσής, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Δρόσος, Χατζηδούκας, Γραμματεία: Μουστάκη.

Δεύτερο παιχνίδι - Σάββατο 13 Απριλίου

Γ. Γεννηματάς 19.00: ΑΣΠ Θέτις - Ολυμπιακός ΣΦΠ
ΔΑΚ Νάξου 19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΟ Θήρας

Τρίτο παιχνίδι - Τετάρτη 17 Απριλίου (Αν χρειαστεί)

Μ. Μερκούρη 19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΣΠ Θέτις
ΔΑΠΠΟΣ 19.30: ΑΟ Θήρας - Πανναξιακός ΑΟΝ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ