1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-11-2018 19:26

Με όπλο την έδρα το Μαρκόπουλο κόντρα στην Κόρινθο

Μαρκόπουλο και Κόρινθος αναμετρούνται στο κλειστό των Μεσογείων για την 3η στροφή του πρωταθλήματος, με τον νικητή του αγώνα να παίρνει βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Volleyleague (10/11, 18.00). Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι του ΑΟΜ στο youtube

Η ομάδα του Κώστα Σωτηρόπουλου στην πρεμιέρα έκανε την ανατροπή από το 0-2 κόντρα στον Πορφύρα, ενώ την αμέσως επόμενη ηττήθηκε με 3-0 σετ στη Βούλα από την τοπική Θέτιδα. Αγωνιστικά προβλήματα για το Μαρκόπουλο δεν υπάρχουν.

Στη Κόρινθο, η Αυστραλή Ελίσα Μπλόους έχει μπει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων και αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο αυριναόπαιχνίδι με το Μαρκόπουλο, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα που αγωνίστηκε για δύο επιθέσεις κόντρα στον Ηλυσιακό.

Κώστας Σωτηρόπουλος (ΑΟ Μαρκοπούλου): «Είναι ένα ντέρμπι με δύο ομάδες με ίδιους στόχους. Ο αγώνας θα έχει τις δυσκολίες του, όμως αισιοδοξούμε ότι θα πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Βαγγέλης Περόπουλος (Κόρινθος): «Δεν έχουμε περιθώριο επιλογής παιχνιδιών. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ