1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-11-2018 19:05

Αγώνας παραμονής για Ηλυσιακό και Μακεδόνες

Ηλυσιακός και Μακεδόνες, που έχουν κοινό στόχο την παραμονή στο πρωτάθλημα της Volleyleague, αναμετρούνται στο κλειστό των Ιλισίων (10/11, 18.30).

Η ομάδα του Μανώλη Αποστολογιωργάκη την προηγούμενη εβδομάδα πέτυχε τη πρώτη της νίκη στη Volleyleague στην έδρα της Κορίνθου και ευελπιστεί μπροστά στον κόσμο της, να πάρει τους πρώτους της βαθμούς  στην έδρα της.

Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή για δεύτερο παιχνίδι της λίμπερο, Ελευθερία Μανιατογιάννη, η οποία προπονήθηκε την Πέμπτη και την Παρασκευή, ωστόσο μπορεί να μην ρισκάρουν την συμμετοχή της.Οι Μακεδόνες Αξιού δεν ξεκίνησαν την σεζόν όπως πέρυσι και με πολλές αλλαγές στο ρόστερ  αναζητούν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ηλυσιακού έχει παρόμοιους στόχους με αυτούς του συλλόγου των Κυμίνων και στόχος είναι η νίκη για να μην μείνουν αρκετά πίσω στη βαθμολογία από την 3η αγωνιστική.

 Μανώλης Αποστολογιωργάκης (Ηλυσιακός): «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία έμπειρη ομάδα. Οι Μακεδόνες είναι αρκετά χρόνια στην κατηγορία και έχουν τον τρόπο να τα πηγαίνουν καλά. Μετά το θετικό αποτέλεσμα στη Κόρινθο, θέλουμε απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις».

Γιώργος Καραβιδόπουλος (Μακεδόνες Αξιού): «κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς είμαστε σε μία καλή φάση και κατεβαίνουμε αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη. Ο Ηλυσιακός είναι καλή ομάδα και όποιος είναι στη καλύτερη κατάσταση θα επικρατήσει».

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ