1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-11-2018 18:50

Αθηναϊκό ντέρμπι στην Ηλιούπολη

Ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνουν στο κλειστό της Ηλιούπολης, με τον τοπικό ΓΣ να υποδέχεται την αήττητη και χωρίς απώλειες Θέτιδα (10/11, 18.00).
Μετά τους τρεις βαθμούς που πήρε στην έδρα του Πορφύρα πριν από μία εβδομάδα, η ομάδα του Γιάννη Παγανέλη θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη εντός έδρας νίκη της στη φετινή σεζόν, καθώς στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί στο τάι μπρέικ από τον Αίαντα.

Η νεοφώτιστη Θέτιδα έχει ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο τη σεζόν, με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες με Ηλυσιακό εκτός και Μαρκόπουλο εντός και βρίσκεται με 6 βαθμούς και χωρίς χαμένο σετ, στη κορυφή της βαθμολογίας μαζί με Πανναξιακό και Θήρα.

Αγωνιστικά προβλήματα για τις δύο ομάδες δεν υπάρχουν.

Γιάννης Νικολάκης (ΑΣΠ Θέτις): «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που έχει ποιότητα και αρκετές έμπειρες αθλήτριες. Δεν μετράει το γεγονός ότι είμαστε αήττητοι, θέλουμε και πάλι να δώσουμε το 100%. Στόχος μας είναι η συγκομιδή βαθμών, ένα στοιχείο που μας χρειάζεται για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί για να το πετύχουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ