1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-11-2017 23:03

«Η ομάδα έχει βαθιές ρίζες στη Σαντορίνη»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Ο Θήρας για να ευχαριστήσει τους 50 φιλάθλους της που ακολούθησαν την ομάδα στο Κυκλαδίτικο ντέρμπι με τον Πανναξιακό που βρήκε θριαμβεύτρια την ομάδα της Σαντορίνης με 0-3.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

« H νίκη μας επί της φίλης ομάδας του Πανναξιακού, μας γέμισε χαρά, όχι μόνο για το αποτέλεσμα (άλλωστε ο αθλητισμός και το ευ αγωνίζεσθε που υπηρετούμε, περιέχει νίκες και ήττες), αλλά κυρίως για το γεγονός πως ο ΑΟ Θήρας, νιώθει πια, σαν μια μεγάλη οικογένεια της Σαντορίνης. 

Πάνω από 50 ενθουσιώδεις φίλοι, μας συνόδευσαν -με δικά τους έξοδα- στη Νάξο και έδωσαν παλμό στις κερκίδες, εμψύχωση στις αθλήτριες και μαθήματα αθλητικού πολιτισμού. 

Ενθουσιασμός, αίσθηση οικογένειας και στόφα μεγάλης ομάδας, η οποία πουθενά δεν είναι και δεν νιώθει μόνη της. 

Φίλαθλοι όλων των ηλικιών, αγόρια και κορίτσια ήταν μαζί μας, δίνοντας στον Προπονητή, τις Αθλήτριες και σε μας την πεποίθηση, πως αυτή η Ομάδα, έχει πλέον βαθιές ρίζες στη Σαντορίνη, πολλούς λάτρεις του αθλήματος, αλλά και την θαλπωρή μιας αθλητικής οικογένειας που μένει ενωμένη στα εύκολα και δύσκολα. Τους ευχαριστούμε!»

Σχετικά άρθρα

  • Διαμαρτυρία του ΑΟ Θήρας: «Αδικηθήκαμε καταφανέστατα από την διαιτησία»
    Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την τελευταία και επίμαχη απόφαση της διαιτησίας στο τέταρτο σετ, στον πρώτο αγώνα πλέι οφ με την Θέτιδα, εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Θήρας, η οποία αναφέρει:
  • Η εκπληκτική Γιάρεμις Μεντάρο του ΑΟ Θήρας MVP της 11ης αγωνιστικής
    Η Γιάρεμις Μεντάρο, το «μαύρο διαμάντι» του ΑΟ Θήρας, είναι η MVP της 11ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών. Η 25χρονη Κουβανή διαγώνια στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη που ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος πέτυχε 28 πόντους με 21/35 επιθέσεις, 5 άσσους και 2 μπλοκ, οδηγώντας την ομάδα της Σαντορίνης στη 10η φετινή της νίκη.
  • Κρίνεται το αήττητο και η κορυφή στη Σαντορίνη
    Το σούπερ ντέρμπι κορυφής αήττητων μεταξύ του ΑΟ Θήρας και του Ολυμπιακού στο κλειστό της Σαντορίνης, και η κόντρα τετράδας ανάμεσα στη Θέτιδα και στον Παναθηναϊκό ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών. Αναλυτικά:
  • Οργανωμένοι Ηρακλή: «Σεβαστείτε την ιστορία του Αυτοκράτορα»
    Ανακοίνωση για τις δραματικές εξελίξεις στην ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή, εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι των «κυανόλευκων». Μεταξύ άλλων οι φίλοι του «Γηραιού» ( Αυτόνομη Θύρα 10), ζητούν από την Ελληνική ομοσπονδία και την ΕΕΑ να σεβαστεί την ομάδα της Θεσσαλονίκη και όλα όσα έχει προσφέρει στο άθλημα.
  • Αναβλήθηκε η αναμέτρηση του ΑΟ Θήρας με το Μαρκόπουλο
    Αναβλήθηκε εξαιτίας των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΑΟ Θήρας, η προγραμματισμένη αναμέτρηση του κόντρα στον ΑΟ Μαρκοπούλου (18/12) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ