1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-10-2019 16:06

Οργανωμένοι Ηρακλή: «Σεβαστείτε την ιστορία του Αυτοκράτορα»

Ανακοίνωση για τις δραματικές εξελίξεις στην ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή, εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι των «κυανόλευκων». Μεταξύ άλλων οι φίλοι του «Γηραιού» ( Αυτόνομη Θύρα 10), ζητούν από την Ελληνική ομοσπονδία και την ΕΕΑ να σεβαστεί την ομάδα της Θεσσαλονίκη και όλα όσα έχει προσφέρει στο άθλημα.

Τέλος κάνει έκκληση στους φίλους της ομάδας να αγοράσουν κουπόνια στήριξη και να σταθούν δίπλα στην προσπάθεια που καταβάλουν οι «κυανόλευκοι»

Η ανακοίνωση των οργανωμένων:

«Όλα αυτά έγιναν με την επιμονή τους ώστε ο Αυτοκράτορας να ξαναγίνει δυνατός και με τον κόσμο να αγκαλιάζει αυτή τη προσπάθεια ανάκαμψης, όπως φαίνεται από το γεμάτο γήπεδο σε κάθε αγώνα. Παρόλ' αυτά τη τελευταία εβδομάδα έχουμε γίνει μάρτυρες ενός πολέμου προς το τμήμα Βόλεϊ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ από την Ελληνική Ομοσπονδία και την ΕΕΑ. 

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους ''κύριους'' που βρίσκονται εκεί και παίρνουν τις αποφάσεις, ότι χάρις στον ΗΡΑΚΛΗ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έγινε γνωστό το άθλημα στον ελληνικό χώρο και υπήρξε άξιος πρεσβευτής της χώρας.

Σεβαστείτε την ιστορία του βολεϊακού ΗΡΑΚΛΗ και τα όσα έχει προσφέρει, καθώς και την προσπάθεια των ανθρώπων που διαχειρίζονται τα προβλήματα του τμήματος.

ΥΓ. Με πρωτοβουλία του Συνδέσμου και σε συνεννόηση με τους ιθύνοντες του Βόλεϊ θα πωλούνται κουπόνια οικονομικής βοήθειας των 5 ευρω για τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ.

Καλούμε όλους τους ανώνυμους και επώνυμους ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. Είναι σαν να αγοράζουμε εισιτήριο για το μεγαλύτερο ντέρμπι της χρονιάς και θα είμαστε εκεί όπως ήμασταν πάντα.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ