1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-10-2017 14:35

Ευχαριστήριο Πορφύρα για Μακεδόνες Αξιού

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους Μακεδόνες Αξιού για την αλλαγή ώρας τους μεταξύ τους αγώνα την τρίτη αγωνιστική στα Κύμινα, εξέδωσε η διοίκηση του Πορφύρα η οποία αναφέρει:



«Θερμές ευχαριστίες από το τμήμα βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας προς τους Μακεδόνες Αξιού και προσωπικά στον πρόεδρο τους Νίκο Ποντίκα, για την κατανόηση και την αμεσότητα με την οποία αντέδρασε, απόλυτα θετικά, στο αίτημα του Πορφύρα για αλλαγή της ώρας διεξαγωγής του αγώνα Μακεδόνες-Πορφύρας, το μεθεπόμενο Σάββατο, για την Α1 Εθνική Κατηγορία.


Θα παίξουμε έτσι όχι στις 7 μ.μ. αλλά στις 6 μ.μ. και θα μπορέσουμε να προλάβουμε την πτήση της επιστροφής στο ΄΄ Ελευθέριος Βενιζέλος΄΄. Σημαντική διευκόλυνση, σε καιρούς χαλεπούς, όταν μαζεύεις ευρώ-ευρώ τα έξοδα για την προσπάθεια της ομάδας.


Ήδη, στα Κύμινα, όπου θα πάμε για να παίξουμε για την 3η αγωνιστική ( έχουμε ρεπό το προσεχές Σαββατοκύριακο ), έχουμε καλούς φίλους, σε μία ομάδα που λειτουργεί ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ, όπως και ο Πορφύρας και θεωρούμε ότι το μεγαλύτερο κέρδος είναι ακριβώς αυτές οι ανθρώπινες σχέσεις, ανάμεσα σε αθλητικά σύνολα και ανθρώπους με ίδιες αγωνίες και κοινές κατευθύνσεις.


Με το καλό να συναντηθούμε. Γιατί πάνω από την αξία του παιχνιδιού είναι η σημασία του ( αθλητικού ) ταξιδιού.»

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Νέος προπονητής στους Μακεδόνες Αξιού ο Γιώργος Γεωργιάδης
    Αλλαγή προπονητή είχαμε στους Μακεδόνες Αξιού. Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι ο διάδοχος του Γιώργου Οικονομίδη στον πάγκο της ομάδας των Κυμίνων, η οποία τερμάτισε στην έκτη θέση της Πρι Λιγκ με 24 βαθμούς.
  • Πορφύρας: Με Πανδή και Καλλή στον πάγκο του και τη νέα σεζόν
    Με το επιτυχημένο δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, θα πορευτεί και τη νέα σεζόν 2020-21, ο Πορφύρας. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, η οποία μετά την οριστική διακοπή της Α1 γυναικών λόγω της πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τερμάτισε στην 8η θέση με 21 βαθμούς σε 19 αγώνες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους δύο προπονητές και ανέβασε στην ιστοσελίδα της, την παρακάτω ανακοίνωση:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ