1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-12-2016 22:07

«Δια πυρός και σιδήρου» το Μαρκόπουλο

Μόνο εύκολη δεν ήταν η επικράτηση του Μαρκόπουλου επί της Ηλιούπολης στην 9η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Η ομάδα των Μεσογείων νίκη με 3-1 ένα ματς που θα μπορούσε να πάει και στο τάι μπρέικ.
Το τρίποντο ήταν πολύ σημαντικό για τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη, αφού έφτασαν τους 14 βαθμούς και έμειναν στο -4 από ΑΟ Θήρας και τον Πανναξιακό, τον οποίο θα φιλοξενήσουν την Τετάρτη (εξ αναβολής ματς για την 7η αγωνιστική)

Τίποτα δεν έδειχνε ότι στο πρώτο σετ θα έχουμε μεγάλη μάχη, αφού στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ το Μαρκόπουλο ήταν μπροστά με 16-10 έπειτα από τα αποτελεσματικά σερβίς της Νικολογάννη. Όμως οι φιλοξενούμενες αντέδρασαν και ισοφάρισαν με τη Γιοβάνη σε 20-20. Στη  συνέχεια τα λάθη έκαναν την εμφάνισή τους και οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να ξεφύγουν, μέχρι που ένα μπλοκ της Μαλουσάρη έκανε το 27-28 και η Κις τελείωσε το σετ.  

Στο δεύτερο σετ το Μαρκόπουλο κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά του δεύτερου τεχνικού τάιμ άουτ (16-12) και τελικά να ισοφαρίσει.

Με καλύτερες επιλογές και ψυχολογία μπήκε στο τρίτο σετ το Μαρκόπουλο που κατάφερε να πάρει μεγάλες διαφορές (16-7 β’ τεχνικό τάιμ άουτ). Η Ηλιούπολη είχε προβλήματα στην υποδοχή και δεν μπόρεσε να «ροκανίσει» μια τόσο μεγάλη διαφορά ενώ το σετ με 25-10 ολοκληρώθηκε έπειτα από άσο της Φακοπουλίδου.

Στο τέταρτο σετ, το Μαρκόπουλο είχε εύθραυστο προβάδισμα (8-5) ενώ με τη Διάλλα να πιέζει την υποδοχή των φιλοξενουμένων η διαφορά άνοιξε (16-9). Η αντεπίθεση διαρκείας της Ηλιούπολης μαζί με κάποια λάθη των γηπεδούχων έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (19-19, 21-21, 23-23) αλλά η εξαιρετική Μερκάντο με δυο σερί πόντους έγραψε το 26-24 και έδωσε ένα σπουδαίο βαθμολογικά «τρίποντο» στον ΑΟΜ.

Τα σετ: 3-1 (27-29, 25-21, 25-10, 26-24)

Α.Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (Νικολάκης): Δικαιούλια, Σόουζα, Μερκάντο, Κλάιν, Διάλλα, Λιάγκη/ Ιακωβίδου (λ), Νικολογιάννη, Πατεράκη, Φακοπουλιδου, Καρακάση

Γ.Σ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Λυκογιάννη): Γκλιγκόροβιτς, Σπανού, Κις, Γιοβάνη, Τσουμήτα, Μαλουσάρη/ Κοκίου –λ, Γκρέκα, Λάβδα, Μαθιουδάκη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ