1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-12-2016 21:32

Περίπατος στη Θεσσαλονίκη για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα απόγευμα στη Θεσσαλονίκη καθώς επικράτησε της Ελπίδας Αμπελοκήπων με 3-0 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών.
Αρχικά η Ελπίδα αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό πιέζοντας την υποδοχή του Παναθηναϊκού. Πήρε σημαντικό προβάδισμα 12-6, 14-8, αλλά ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και χάρη στα μπλοκ των Φινλτ και Λαγουδάκη πάνω στην Καλαντάτζε κάλυψαν το χαμένο έδαφος. Η Ελπίδα δεν είχε ψυχραιμία, υπέπεσε σε λάθη και το τριφύλλι πηρε το σετ.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν ως το 12-13, αλλά ένα σερί της Πολ από τη γραμμή του σέρβις έκανε το 12-16 και ο Παναθηναϊκός έφτασε εύκολα στο 2-0. Στο τρίτο σετ η ομάδα του Καζάζη ξεκίνησε με τις Παπαδοπούλου και Καββαδία και ξέφυγε με 3-12. Η Ελπίδα πλησίασε προσωρινά στο 15-19, χάρη στα καλά σερβίς της Δροσοπούλου, αλλά η αντεπίθεση δεν είχε συνέχεια.

Τα σετ: 0-3 (21-25, 15-25, 17-25)

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Νώτη, Καλανταρίδου, Γουίλσον, Κ. Μπολέτου, Μ. Μπολέτου, Καλαντάτζε/ Σουπιώνη (λ) Γεροβασιλείου, Καραμούτσα, Δροσοπούλου, Καλαϊτζάκη
ΠΑΟ (Καζάζης): Χρυσομάλλη, Μερτέκη, Λαγουδάκη, Πολ, Φιλντ, Κωνσταντινίδου/ Ρόγκα (λ), Καρπουζά, Παπαδοπούλου, Καββαδία.

Γιώργος Χρυσομαλλίδης: «Για μας ο αγώνας είχε τον χαρακτήρα προετοιμασίας ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων που ακολουθούν με την Ηλιούπολη, τον Αρη και τον Αίαντα. Σταθήκαμε καλά απέναντι στον πρωτοπόρο τουλάχιστον για ένα σετ».

Δημήτρης Καζάζης: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ελπίδας που μας δυσκόλεψε στην αρχή. Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα, αλλά ανεβάσαμε γρήγορα την απόδοσή μας και πήραμε το τρίποντο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ