1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-11-2016 22:36

Καζάζης: «Αξίζαμε τη νίκη, λάθος του διαιτητή»

Ο Δημήτρης Καζάζης δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι και τόνισε πως η φάση με την παράβαση της Φιλντ ήταν σημαντική για την εξέλιξη του αγώνα.
«Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Αξίζαμε τη νίκη. Το λάθος ήταν καθοριστικό εκεί που έγινε. Δεν το λέω για δικαιολογία, απλά θα τελείωνε το ματς με 3-1. Όταν το δει στην τηλεόραση θα καταλάβει το λάθος που έκανε. Ο Ολυμπιακός μας πίεσε. Πιστεύω ότι στη φυσιολογική ροή του αγώνα το ματς πήγαινε για 3-1. Όταν φεύγει η Χίππε από το παιχνίδι απλοποιείται το παιχνίδι. Με την απουσία της καταφέραμε και προσαρμοστήκαμε στο μπλοκ. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών της ομάδας».

Κωνσταντινίδου: «Πικρή γεύση»

«Το αποτέλεσμα μας αφήνει μια πικρή γεύση. Η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα. Είμαστε μια νέα ομάδα, αλλά έχουμε δέσει .

Για την απόδοση της ίδιας: Νιώθω ότι είναι πολύ καλή χρονιά για μένα. Είμαι στην καλύτερη κατάσταση και μακάρι να συνεχιστεί αυτό. Η ομάδα είναι έτοιμη για την υπέρβαση. Στις προπονήσεις πέφτουν κορμιά. Είναι νωρίς ακόμα αλλά είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ