1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-11-2016 22:31

Κοβάτσεβιτς: «Μεγάλη νίκη έτσι όπως ήρθε»

Στον τραυματισμό της Σάσκια Χίππε και στο πόσο επηρέασε το παιχνίδι της ομάδας του στάθηκε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε και για την μαχητικότητα που έδειξαν οι αθλήτριες του για να φτάσουν στο τέλος στη νίκη.
«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Στο πρώτο σετ και στο μισό δεύτερο παίζαμε καλά. Σίγουρα ο τραυματισμός της Χίππε μας επηρέασε. Οι παίκτριες μου έμοιαζαν να είναι χαμένες στο διάστημα. Συνεχίσαμε να παλεύουμε. Είναι μια μεγάλη νίκη υπό τις συνθήκες που ήρθε. Είχαμε εκτός τη Χίππε και δεν είχαμε καλή υποδοχή για αυτό αναγκαστήκαμε να παίξουμε πολλές επιθέσεις από τη θέση "4". Η νίκη όμως είναι πάντα νίκη».

Λαζάρεβιτς: «Αφιερώνουμε τη νίκη στη Χίππε»

«Αφιερώνουμε τη νίκη στην Χίππε. Όταν βγήκε ήταν δύσκολο για εμάς γιατί έχουμε μάθει να παίζουμε με αυτή. Υπήρχαν προβλήματα αλλά αντιδράσαμε σωστά και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Μας πήρε ενάμιση σετ για να προσαρμοστούμε, αλλά δεν πειράζει. Η γεύση που αφήνει η νίκη είναι πιο γλυκιά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ