1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-11-2016 22:44

Μένει τετράδα ο ΑΟ Θήρας, 3-0 την Ηλιούπολη

Ο ΑΟ Θήρας νίκησε με 3-0 την Ηλιούπολη στην 7η αγωνιστική της Α1 γυναικών και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς.  Το τελικό αποτέλεσμα δεν ήρθε εύκολα για την ομάδα της Σαντορίνης, αφού η Ηλιούπολη ήταν ανταγωνιστική στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Ο ΑΟΘ στο πρώτο σετ προηγήθηκε στο β’ τεχνικό τάιμ άουτ με 16-12, αλλά με την επιστροφή των ομάδων η διαφορά χάθηκε και προέκυψε ισοπαλία 19-19, ωστόσο στο 20-20 οι γηπεδούχοι έκαναν σερί 5-0 για να το κατακτήσουν.

Στο β’ σετ και πάλι μετά το β’ τεχνικό τάιμ άουτ ο ΑΟΘ ήταν μπροστά με 19-16 όμως σε εκείνο το σημείο η Ηλιούπολη με σερί 4-8 έφτασε σε σετ μπολ (23-24) το οποίο όμως δεν εκμεταλλεύτηκε κι έτσι η Θήρα το πήρε με 27-25.

Στο τρίτο η Ηλιούπολη άντεξε μέχρι το 11-9 με την Σαντορίνη να ξεφεύγει 16-12, 18-13 και να φτάνει στο τελικό 3-0.

Τα σετ: 3-0 (25-20, 27-25, 25-17)

ΑΟ ΘΗΡΑΣ (Οικονόμου): Γεωργιάδου, Ζντόβτς, Μεταξά, Όστοϊτς, Βεργίδου, Τέρζιτς/ Αρτακιανού -λ,  Μουντάκη, Τσβέτκοβα, Τσοχατζή, Τσομπανίδου, Παναγιωτίδου.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Λυκογιάννη): Γκλιγκόροβιτς, Σπανού, Κις, Γιοβάνη, Τσουμήτα, Γκρέκα/ Κοκίου –λ, Μαλουσάρη, Λάβδα

Απόστολος Οικονόμου: «Σε ένα ακόμη ματς είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας αν και ήμασταν πιο σοβαροί και κάναμε την πρώτη νίκη με 3-0. Ακόμη μας επηρεάζει το γεγονός ότι δεν κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση λόγω ασθενειών (Τέρζιτς) και τραυματισμών (Όστοϊτς). Συγχαρητήρια στα κορίτσια και το μυαλό μας τώρα είναι στον Άρη».

Δήμητρα Λυκογιάννη: «Παίξαμε για 2,5 σετ αρκετά καλά απέναντι σ” έναν δυνατό αντίπαλο και αντέξαμε την πίεση. Δυστυχώς, δεν κάναμε την υπέρβαση στο 2ο σετ ώστε να το κατακτήσουμε και αυτό μας στοίχισε στο τρίτο. Θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο διάστημα έχοντας μια αρκετά καλή Θήρα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ