1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-11-2016 22:24

«Χτυπάει» τετράδα το Μαρκόπουλο

Αναρριχάται στη βαθμολογία το Μαρκόπουλο που σημείωσε μια σημαντική νίκη στα Κύμινα επικρατώντας με 3-1 των Μακεδόνων. Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα για την ομάδα του Γιάννη Νικολάκη που πλέον ισοβαθμεί με τον ΑΟ Θήρας στην 4η θέση της Α1 γυναικών.
Στο κατάμεστο κλειστό των Κυμίνων έγινε φοβερή μάχη με τις δύο ομάδες να προσφέρουν καταπληκτικό θέαμα, αλλά από κει και μετά το Μαρκόπουλο επέβαλλε το ρυθμό του.

Τα δύο πρώτα σετ κρίθηκαν στον πόντο με τους Μακεδόνες να προηγούνται με 1-0, αλλά στο β’ σετ το Μαρκόπουλο στο τρίτο σετ μπολ ισοφάρισε σε 1-1 (με καθοριστική βοήθεια από τις Φακοπουλίδου, Πατεράκη, Νικολογιάννη που ήρθαν από τον πάγκο) και στο τρίτο σετ από το β’ τεχνικό τάιμ άουτ και μετά η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη με όπλο το σερβίς της κυριάρχησε πλήρως καθώς οι Μακεδόνες από τα τέλη του 3ου σετ έχασαν και την Τοάζι (αποχώρησε με πρόβλημα στον ώμο).

Τα σετ: 1-3 (25-23, 27-29, 18-25, 14-25)

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Σκουλικάρης): Σαγκάρντια, Τοάζι, Καραφουλίδου, Δραγουμάνου, Πολυνοπούλου, Γιαννούλη/ Μυρίδου –λ, Τζαγκαράκη, Παπαδοποούλου, Βέλιου, Τσουκαλαά, Σπανού, Στεφανίδου.
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (Νικολάκης): Σόουζα, Μερκάντο, Κλάιν, Λιάγκη, Δικαιούλια, Διάλλα/ Ιακωβίδου –λ, Φακοπουλίδου, Νικολογιάννη, Πατεράκη

Μανώλης Σκουλικάρης: «Ήταν ένα αμφίρροπο αρχικά ματς αλλά δίκαια κέρδισε το Μαρκόπουλο. Μετά το 1-1 ήταν σα να μην υπήρχαμε στο γήπεδο και όλα μας πήγαν στραβά. Δεν κρατήσαμε την υποδοχή μας και χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια σημαντική νίκη κι έχουμε μπροστά μας ένα εξίσου σημαντικό ματς με την Ελπίδα».

Γιάννης Νικολάκης: «Έγινε ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι και δίνω συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί έδειξε υπομονή και χαρακτήρα, Παρόλο που χάναμε 1-0 και στο δεύτερο σετ μάχη πόντο με πόντο καταφέραμε να το γυρίσουμε και πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο που θα μας βοήσει και στη συνέχεια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ