1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-11-2016 22:46

Δε... μάσησε η Ελπίδα, 3-0 τη Θέτιδα

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων δεν… τρόμαξε από την ενίσχυση της Θέτιδας και πέρασε από τη Βούλα με 3-0 στον αγώνα για την 6η αγωνιστική της Α1 γυναικών.


Στην αναμέτρηση των νεοφώτιστων, η Θέτιδα με τις δυο νεοαποκτηθείσες  Εσντέλ και Γιόβιτς να κάνουν ντεμπούτο στάθηκε ανταγωνιστικά ανά διαστήματα στο παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω απέναντι στην Ελπίδα που παρουσιάστηκε πολύ συγκεντρωμένη και σοβαρή.

Στο πρώτο σετ, η Ελπίδα είχε τον έλεγχο (8-5, 12-16) και διατηρούσε μικρή αλλά σημαντική διαφορά από τις γηπεδούχους που ακολουθούσαν στο σκορ αλλά έκαναν λάθη τα οποία εκμεταλλευόταν ο αντίπαλος που έφτασε πρώτος στο 0-1 σετ (21-25).

Η Θέτιδα μπήκε καλά στο δεύτερο σετ και μάλιστα προηγήθηκε 8-7 στο α’ τεχνικό τάιμ άουτ αλλά και πάλι η Ελπίδα βρήκε τις λύσεις για να κάνει το 0-2 (19-25).

Η Θέτιδα δεν τα παρατούσε και προσπαθούσε να βρει ρυθμό και σωστά πατήματα ώστε να μειώσει. Η Ελπίδα ένιωθε την «ανάσα» της Θέτιδας μέχρι το τέλος (11-10, 19-20) αλλά στο φινάλε οι παίκτριες του Χρυσομαλλίδη πιο ψύχραιμες στη λεπτομέρεια έκαναν το 0-3 σετ με 25-27.

Τα σετ: 0-3 (21-25, 19-25, 25-27)

ΕΛΠΙΔΑ (Χρυσομαλλίδης): Νότη, Μπολέτου Κ., Καλαντάτζε, Γουίλσον, Μπολέτου Μ., Καλανταρίδου/ Σουπιώνη (λ), Παπάζογλου, Μυλωνά,
ΘΕΤΙΣ (Γεωργοπούλου): Κιουτσούκη, Βαρουδάκη, Αργυροπούλου, Χριστινίδου, Τοντάι, Εσντέλ/ Ξηντάρα (λ), Γιόβιτς, Μελετιάδη, Λεωνίδου

Αγγελική Γεωργοπούλου: «Συγχαρητήρια στην Ελπίδα. Δίκαια κέρδισε και πήρε τους βαθμούς. Εμείς ενώ ανά διαστήματα κρατούσαμε το σκορ και περνάγαμε μπροστά δεν μπορούσαμε να το κρατήσουμε. Πολλά λάθη στο σέρβις, στην άμυνα, στην υποδοχή γενικά στο φιλέ. Δεν ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι σε αυτό. Από την άλλη προσπαθήσαμε αυτή τη βδομάδα να βρεθούμε με τις δυο νέες παίκτριες και είναι πολύ μικρό το χρονικό διαστημα για να το καταφέρουμε. Υπήρχαν τέτοια θέματα στο παιχνίδι μας. Σύμμαχος για μας είναι ο χρόνος. Μετά από αυτή την ήττα τα περιθώρια δυσκολεύουν και θα πρέπει όχι μόνο να κερδίσουμε κάποια ματς με αντιπάλους του ίδιου επιπέδου αλλά θα πρέπει να κάνουμε και κάποιες εκπλήξεις για να μπορέσουμε να κρατηθούμε. Επομένως κανείς δεν μπορεί να πει από τώρα τι θα συμβεί μετά».

Χρυσομαλλίδης: «Είναι μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Θεωρώ ότι πέρα από την καλή αποδοσή είχαμε και την ουσία και γι αυτ ήρθε αυτό το αποτεέλεσμα. Θεωρώ ότι είναι μια καλή νίκη ψυχολογίας και ουσίας. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Θέτιδας και νομίζω ότι με τον καιρό θα δείξει το πρόσωπό της».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ