1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-11-2016 21:49

Πρώτο «διπλό» για τον Αίαντα

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Αίαντας Ευόσμου, αφού νίκησε τον Άρη με 3-2 στο κλειστό της Πυλαίας για την 6η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Έτσι σταμάτησε το σερί του Άρη που μετρούσε δύο συνεχόμενες νίκες, αλλά δεν... χτύπησε τελικά την πόρτα της τετράδας.
Το παιχνίδι δεν ήταν καλό ποιοτικά με τον Αίαντα να επικρατεί εύκολα στο πρώτο σετ και τον Άρη ακόμη πιο εύκολα στο δεύτερο, ενώ στο τρίτο είχαμε μάχη μέχρι το 14-13 που έγινε 16-13 για τον Άρη με τις κίτρινες να κρατούν το προβάδισμα ως το τέλος.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο τέταρτο σετ, όπου το 9-8 έγινε 15-18 και 18-23 για να οδηγηθεί το ματς στο τάι μπρέικ.  Εκεί ο Αίας ξέφυγε από την αρχή στο σκορ (3-6) κι στο 6-9 έκανε ένα σερί 5-0 και καθάρισε το ματς.

Τα σετ: 2-3 (16-25, 25-08, 25-19, 22-25, 7-15)

ΑΡΗΣ (Σολκίδης): Πεσόα, Αλεξάκου, Κωνστανινίδου, Καετάνο, Νίκιτς, Καραφουλλίδου/ Κελεσίδου –λ, Χίτζιου-λ, Γουγούση, Πήττα
ΑΙΑΣ (Ζωλασταθιάδης): Αποστολίδου, Τζούριτς, Κλίβελαντ, Βλάχου, Κούση, Κλέπκου/ Γεωργιάδου -λ, Σωτήρογλου-λ, Ανδρονικίδου, Τζιαρλή, Φαλέγκα, Ξανθοπούλου

Δημήτρης Σολκίδης: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι από πλευρά μας με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας κι ο Αίας που το ήθελε περισσότερο το κέρδισε».

Ηλίας Ζωλασταθιάδης: «Κρατάμε τη νίκη γιατί δείξαμε σε κάποια σημεία χαρακτήρα, αλλά τα προβλήματα μας παραμένουν. Είμαστε μια ομάδα που δημιουργεί μόνη της τα όποια προβλήματα μέσα στο παιχνίδι κι αυτό είναι που πρέπει να διορθώσουμε γιατί είμαστε καλή ομάδα. Για να έχει σημασία η σημερινή νίκη μας θέλουμε έξι βαθμούς με Θέτιδα και ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ