1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-11-2016 22:03

Επικίνδυνη αποστολή για τον Ολυμπιακό

Η νεοφώτιστη Ελπίδα Αμπελοκήπων υποδέχεται τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο κλειστό «Ι.Λεμονίδης» στις 18.00, σε ένα ματς που έρχεται λίγες μέρες μετά το κατόρθωμα της Σαντορίνης για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Η Ελπίδα έκανε την έκπληξη της περασμένης αγωνιστικής, αφού αποκόμισε βαθμό απέναντι στον ΑΟ Θήρας. Ο τεχνικός της Ελπίδας, Γιώργος Χρυσομαλλίδης σημείωσε: «Συνεχίζουμε ένα βαρύ πρόγραμμα, αφού τέσσερις μέρες μετά τον ΑΟ Θήρας θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Το έργο μας είναι ασφαλώς εξαιρετικά δύσκολο, αφού θα παίξουμε με τον πρωταθλητή και η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη. Ωστόσο θέλουμε να δείξουμε καλή εικόνα στον κόσμο μας και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για την αυριανή αναμέτρηση, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε: «Πάμε στη Θεσσαλονίκη, κόντρα σε μια νέα ομάδα στην κατηγορία για την οποία έχουμε κάποιες πληροφορίες. Στο τελευταίο παιχνίδι της στη Σαντορίνη έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο το ματς. Σίγουρα η ομάδα μας έχει μεγαλύτερη ποιότητα αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Να παίξουμε καλύτερα από το προηγούμενο παιχνίδι και να κερδίσουμε. Πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά το παιχνίδι με την Ελπίδα Αμπελοκήπων και να είμαστε συγκεντρωμένοι».

1 σχόλιο

  • Comment Link κωσταςπ. Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016 11:45 posted by κωσταςπ.

    Mε τις μεταγραφες που κανατε κ.Kοβασεβιτς φετος θα ειναι ολα τα παιχνιδια ντερμπι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ