1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-11-2016 22:52

Πάει για... ντέρμπι στα Κύμινα ο ΑΟ Θήρας

Στο ΔΑΚ Κυμίνων, οι Μακεδόνες Αξιού φιλοξενούν τον ΑΟ Θήρας στις 19.00 για την 4η αγωνιστική της Α1 γυναικών. 
Η γηπεδούχος δείχνει εξαιρετική εικόνα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και δεν θέλει να την χαλάσει. Με την παρουσία της Ιωάννας Πολυνοπούλου αμφίβολη, ο τεχνικός των Μακεδόνων,Μανωλης Σκουλικάρηςδήλωσε: «Παίζουμε με μια ομάδα η οποία έχει εντελώς διαφορετικούς στόχους. Πιστεύω ότι η Θήρα θα έρθει με πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση μετά την απώλεια που είχε την περασμένη εβδομάδα, αλλά εγώ θέλω να δω την ομάδα μου να είναι ανταγωνιστική μέσα στο γήπεδο και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί».

Το Σαββατοκύριακο, ο ΑΟ θήρας μέτρησε μια απρόσμενη βαθμολογική απώλεια από τη νεοφώτιστη Ελπίδα Αμπελοκήπων και άκουσε στο πρώτο... καμπανάκι τη σεζόν. Για αυτό και ο  κόουτς του ΑΟΘ, Αποστόλης Οικονόμου μίλησε για ντέρμπι: «Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή και νεανική ομάδα η οποία έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τα επιτυχή αποτελέσματα της και ξέρουμε ότι μέσα στην έδρα της κυνηγάει ολα τα παιχνίδια και με την βοήθεια της κερκίδας μεγιστοποιεί την απόδοση της , ως ομάδα .Για εμάς είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ,το αντιμετωπίσουμε ως ντέρμπι και πρέπει να πιάσουμε καλή απόδοση ,για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ