1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-11-2016 21:45

Κομβικός αγώνας στην Ηλιούπολη

Ο ΓΣ Ηλιούπολης φιλοξενεί τον Άρη στις 17.30 της Τετάρτης για την 4η αγωνιστική, ίσως στην πιο αμφίρροπη αναμέτρηση της αγωνιστικής. Είναι μια κοβικη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να θέλουν βαθμούς προκειμένου να μείνουν κοντά στους στόχους τους.
 

Οι γηπεδούχες πήραν την πρώτη τους νίκη απέναντι στη Θέτιδα και θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική πορεία για να αρχίσει η αναρρίχηση στη βαθμολογία

Η προπονήτρια του ΓΣ Ηλιούπολης,Δήμητρα Λυκογιάννη ανέφερε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Άρης, αλλά κυρίως θα πρέπει να ξεπεράσουμε την κούραση και να διορθώσουμε άμεσα τα σημεία που χάνουμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να βρει έτσι η ομάδα τον ρυθμό της».

Ο Άρης που ίσως θα έπρεπε να έχει καλύτερη εικόνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, έχει μείνει πίσω τη βαθμολογία θα θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με μια νίκη. Ο κόουτς του Άρη, Δημήτρης Σολκίδης σχολίασε: «Προερχόμαστε από δύο ήττες κόντρα όμως σε δύο ομάδες (Πανναξιακό, Παναθηναϊκό) που τη δεδομένη χρονική στιγμή ήταν καλύτερες από εμάς. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αλλά και κομβικό παιχνίδι και θέλουμε να επανέλθουμε όσο πιο γρήγορα στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ