1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-11-2016 21:41

Με τον φιλόδοξο Αίαντα για το αήττητο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός που απολαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας και επιστρέφει στο κλειστό του Μετς για να υποδεχθεί τον Αίαντα Ευόσμου στις 17.00 για την 4η αγωνιστική της Α1 γυναικών.
Οι «πράσινες» θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο, και ο Δημήτρης Καζάζης τόνισε: ««Η ομάδα μας προέρχεται από ένα πολύ σημαντικό διπλό στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα χωρίς απώλειες. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, με διαδοχικούς αγώνες αλλά μέσα από σκληρή δουλειά και συγκέντρωση στους στόχους μας, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Από την άλλη ο Αίας θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις με το τεχνικό της ομάδας, Ηλία Ζωλασταθιάδη να δηλώνει έτοιμος να πάρει κάτι από το ματς: «Είναι μια δοκιμασία για εμάς αλλά θεωρώ ότι είμαστε ανθεκτικοί στα δύσκολα. Περιμένουμε και θέλουμε να πάρουμε βαθμό κι από ένα τέτοιο ματς που μέχρι πέρσι τα αντιμετωπίζαμε ως τυπική διαδικασία. Ο Παναθηναϊκός είναι και φέτος πολύ δυνατός, έχει ξεκινήσει πολύ καλά και δεν έχει χάσει ούτε σετ, αλλά ίσως ήρθε η ώρα να έχει την πρώτη του απώλεια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ