1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-01-2016 22:24

Διπλό χτύπημα για το Μαρκόπουλο

Ενισχυμένο θα εμφανιστεί το Μαρκόπουλο στον δεύτερο γύρο της Α1 γυναικών. Ο ομαδα των Μεσογείων απέκτησε την Κριστλ Εσντέλ (διαγώνια - Τρίνινταντ) και την Μαρκέλα Σαϊνι η οποίο ειναι πασαδόρος από την Κροατία η οποία θα αντικαταστήσει την Άσλεϊ Βάσκες.
Η ανακοίνωση


O ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Krystle Esdelle και της Marcella Saini.

Η Krystle Esdelle είναι γεννημένη τη 1 Σεπτεμβρίου του 1984 στο Trinidad Tobago, έχει ύψος 1.91 και αγωνίζεται ως διαγώνια. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ρουμάνικης CSM Romania, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης και σε ομάδες της Πολωνίας (Bialystok), Γερμανίας (Schwerin SC), και Γαλλίας (Quimper). Με την Schwerin SC το 2012 έκανε το ντάμπλ και κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Γερμανίας, ενώ με την Γαλλική Quimper κατέκτησε το Vice Cup τη σεζόν 2010-11. Είναι αρχηγός της Εθνικής ομάδας του Trinidad Tobago της οποίας είναι μέλος τα τελευταία 12 χρόνια.

H Marcella Saini είναι γεννημένη στις 3 Οκτωβρίου του 1992 στην Κροατία, έχει ύψος 1.78, και αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με χρώματα της Γαλλικής Romans Volleyball, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης και στην USSP Albi Volley (Γαλλία) τη σεζόν 2013-14 και σε ομάδες της Κροατίας (Porec, HAOK Mladost Zagreb, ŽOK Osijek και ŽOK Rovinj). Έχει 78 συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας και έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα Κροατίας και το Challenge Cup τη σεζόν 2010-11 με τη HAOK Mladost.

Kαλωσορίζουμε τις αθλήτριες στην οικογένεια του ΑΟΜ και τις ευχόμαστε μόνο επιτυχίες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ