1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-01-2016 03:12

«Ο ΑΟ Θήρας να είναι πιο προσεκτικός»

Ο... χαρτοπόλεμος συνεχίζεται μεταξύ του Άρη και του ΑΟ Θήρας με αφορμή την ώρα έναρξης του μεταξύ τους αγώνα, αλλα και τις ώρες προπονήσεων (ΔείτεΕΔΩ τα παράπονα του Άρη καιΕΔΩ την απάντηση του ΑΟ Θήρας). 
«Με έκπληξη διαβάσαμε σε ιστοσελίδα, που ασχολείται με θέματα του βόλεϊ, την ‘απάντηση’, αλλά και τις ‘συμβουλές’ του Α.Ο. Θήρας προς την ομάδα μας με αφορμή το αυριανό μεταξύ μας παιχνίδι για την 1η αγωνιστική του β΄ γύρου του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Για να μην δημιουργούνται, όμως, λανθασμένες εντυπώσεις θα θέλαμε να σημειώσουμε τα εξής και ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του:

1. Συμμεριζόμαστε απόλυτα την άποψη των ανθρώπων της Σαντορίνης ότι «τα κλειστά γυμναστήρια δεν ανήκουν στις ομάδες, οπότε δεν είναι δυνατόν η εύρεση ωρών κατά το δοκούν», αλλά αναρωτιόμαστε: πώς είναι δυνατόν να βρέθηκε ώρα για να κάνει η ομάδα του Άρη σήμερα το πρωί (11:00-13.00) προπόνηση, μόλις ενημερώθηκε το προεδρείο του κλειστού γυμναστηρίου της Θήρας, μας παραχώρησε το γήπεδο για ένα δίωρο για να πραγματοποιήσουμε τη σημερινή μας προπόνηση, αλλά και μία ώρα αύριο το πρωί (09:00-10:00), ενώ αρχικά οι γηπεδούχοι μας είχαν δώσει ΜΟΝΟ μια προπόνηση αυτές τις 3 μέρες και μάλιστα στις 12:00-13:00…τρεις ώρες, δηλαδή, πριν το ματς!!!

2. Όσον αφορά στην «άρνησή» μας να παραχωρήσουμε στην ομάδα του ΑΟ Θήρας το κλειστό γήπεδο της Πυλαίας, παραμονή του μεταξύ μας αγώνα του α΄ γύρου, οι άνθρωποι της Σαντορίνης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι: εμείς χρησιμοποιούμε το κλειστό γήπεδο της Πυλαίας για την πραγματοποίηση των αγώνων, εξαιτίας του ότι το δικό μας γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις της Α1, έχοντας το δικαίωμα να κάνουμε και συγκεκριμένο αριθμό προπονήσεων σε αυτό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ως εκ τούτου, λοιπόν, δεν έχουμε καμία απολύτως άλλη δικαιοδοσία στο εν λόγω γήπεδο, για να είμαστε σε θέση να το παραχωρήσουμε και στην αντίπαλη κάθε φορά ομάδα. Άλλωστε και η δική μας η ομάδα κάνει την τελευταία της προπόνηση στην Πυλαία την Τετάρτη, 3-4 ημέρες, δηλαδή, πριν το επίσημο ματς.

Φυσικά, εμείς προτείναμε στους ανθρώπους της ομάδας της Σαντορίνης να χρησιμοποιήσουμε το δικό μας γήπεδο, που βρίσκεται κάτω από τη θύρα 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης», όπως έγινε και στις περιπτώσεις του Πανναξιακού και του Μαρκόπουλου, χωρίς να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα. Οι άνθρωποι του ΑΟ Θήρας, όμως, δεν το καταδέχτηκαν….

3. Σχετικά με τον τρόπο μετακίνησής μας, ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους του ΑΟ Θήρας για τις συμβουλές τους, αλλά προτιμότερο θα ήταν να τις κρατήσουν για τους εαυτούς τους…. Θα θέλαμε να τονίσονε το γεγονός, ότι τα εισιτήρια ήταν προαγορασμένα εδώ και έναν μήνα και, όπως αντιλαμβάνεστε, δεν υπάρχει η δυνατότητα να «πετάμε» χρήματα στον αέρα.

4. Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως ο Άρης, με επίσημο έγγραφό του στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, ζήτησε τη μετάθεση της ώρας έναρξης του αγώνα από τις 16:00 στις 19:00, προκειμένου η αποστολή να μεταβεί το πρωί του Σαββάτου στο νησί της Σαντορίνης, όμως, οι γηπεδούχοι αρνήθηκαν, υποστηρίζοντας στην «ανακοίνωσή’ τους «δεν βρίσκουμε το λόγο για αλλαγή ώρας όταν όλα έχουν προγραμματιστεί και όλοι έχουν ενημερωθεί για ώρα έναρξης στις 4…».

Θα παρακαλούσαμε, λοιπόν, τον ΑΟ Θήρας άλλη φορά να είναι πιο προσεκτικός στις ανακοινώσεις του και να μην δημιουργεί εντυπώσεις εις βάρος του ονόματος του Άρη.

1 σχόλιο

  • Comment Link Γνωστης Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2016 06:15 posted by Γνωστης

    Χαρακτηριστικο της Ελληνικης κοινωνιας και επομενως και του αθλητισμου ειναι οτι καποιοι ανθρωποι θεωρουν οτι ολοι οι υπολοιποι εχουμε μνημη χρυσοψαρου και μιλουν σαν να κατεβηκαν απο αλλο πλανητη και δεν τους ξερει κανεις,Φυσικα και δεν ειναι ετσι και τα πεπραγμενα των.......δημοσιων προσωπων ειναι καταγεγραμμενα ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ και βοηθουν στην ερμηνια λογων και εργων τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ