1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-01-2016 15:29

AO Θήρας: «Γιατί δυναμιτίζετε το κλίμα;»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΑΟ Θήρας για τη διαρροή δυσαρέσκειας της διοίκησης του Άρη, ο οποίος διαμαρτύρεται για την απόρριψη του αιτήματος αλλαγής της ώρας του αγώνα, αλλά και για την ώρα που προσφέρθηκε στον Άρη για να κάνει προπόνηση.

«Έκπληξη και ερωτηματικά μας προκαλεί η διαμαρτυρία του Άρη όπως αυτή παρουσιάζεται σε οπαδική του ιστοσελίδα (PRESSARIS), ανώνυμα , με τη γνωστή αλλά ξεπερασμένη μέθοδο της διαρροής ειδήσεων χωρίς να αναφέρεται κάπου ο υπογράφων.

Ο αποστολέας λοιπόν της δημοσίευσης θα έπρεπε να γνωρίζει:

A. Ότι τα κλειστά γυμναστήρια δεν ανήκουν στις ομάδες οπότε δεν είναι δυνατόν η εύρεση ωρών κατά το δοκούν και για ίδια χρήση. Παρόλα αυτά ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ εξασφάλισε την προπόνηση όπως αυτή προβλέπει η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α1 για τον φιλοξενούμενο.

Έξαλλοι θα πρέπει να είναι στον ΑΡΗ με την δική τους άρνηση δια του εκπροσώπου τους κ. Γιαννάκη να παραχωρήσει την ώρα αυτή στον μεταξύ μας αγώνα του α’ γύρου.

Εμείς όμως δεν ‘’διοχετεύσαμε’’ την δυσαρέσκειά μας γιατί κατανοούμε πως υπάρχει δυσκολία στην ανεύρεση ώρας.

Β. Έχουμε επίσης μάθει να αντιμετωπίζουμε προβλήματα μετακινήσεων και να μην μεμψιμοιρούμε όταν σε κάθε εκτός έδρας μας αγώνα ταξιδεύουμε 2 και 3 μέρες .

Ο Αρης θα μπορούσε να φτάσει στο νησί στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου και να έχει 5 ώρες να ξεκουραστεί για τον αγώνα στις 4 ή να φτάσει Παρασκευή με το πλοίο όπως όλες οι ομάδες. Δεν βρίσκουμε το λόγο για αλλαγή ώρας όταν όλα έχουν προγραμματιστεί και όλοι έχουν ενημερωθεί ( φίλαθλοι και τοπικό κανάλι για μετάδοση) για ώρα έναρξης στις 4.

Υπάρχουν ομάδες που φτάνουν στο νησί με καράβι και έρχονται κατευθείαν στο γήπεδο για τον αγώνα όπως αντίστοιχα συμβαίνει και σε εμάς.

Δεν μπορούμε λοιπόν να καταλάβουμε γιατί δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα ο αρθρογράφος; Ποιον εξυπηρετεί; Σίγουρα όχι την ομάδα του Αρη & γενικότερα το γυναικείο βόλλευ».

1 σχόλιο

  • Comment Link voreios Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 12:50 posted by voreios

    δεν ειναι κριτηριο τι κανουν 2 ομαδες της Α1,για λογους οικονομιας φυσικα με το αυτονοητο οτι πρεπει να παρεχεται προπονηση την παραμονη του αγωνα και οχι την ιδια ημερα οταν εχετε δηλωσει ωρα εναρξης στις 16:00 .Καμια ομαδα δεν κανει πρωινη με αγωνα στις 16:00.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ