1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-12-2014 19:55

Η Νάξος το.. γιορτάζει με τον Ηρακλή

Στον απόηχο των ευρωπαϊκών επιτυχιών, ο Πανναξιακός υποδέχεται τον Ηρακλή σε αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών που είχε αναβληθει λόγω των υποχρεώσεων των γηπεδούχων στο Challenge Cup.


Το ηθικό είναι στα... ύψη για την ομάδα του Ζόραν Κόβαζιτς, που όπως δεν θεωρει εύκολο το παιχνίδι.

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και μόνο με την απόδοση σου μπορείς να το κάνεις να φαίνεται εύκολο. Παίζουμε δύο μέρες μετά το ματς με την Νοσατέλ, αλλά έχουμε αφήσει πίσω την Ευρώπη και το μυαλό μας είναι μόνο στο πως θα πάρουμε τους βρεις βαθμούς για να μείνουμε κοντά στην κορυφή», είπε ο Σέρβος τεχνικός ο οποίος με εξαίρεση την Λαδένη έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεση του.

Αντιθέτως ο Γιάννης Ορφανός δεν υπολογίζει στις Παλτιμσιζόγλου, Δαμιανίδου οι οποίες έμειναν Θεσσαλονίκη λόγω ίωσης, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή της Πάντεβα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

«Η Νάξος είναι μια ομάδα άλλου επιπέδου και παρά τη φυσιολογική της κούραση είναι το απόλυτο φαβορί. Εμείς έχουμε δουλέψει καλά αυτές τις δύο εβδομάδας και θέλουμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα μέσα στο γήπεδο για το που βρισκόμαστε, αλλά και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε», είπε ο τεχνικός των κυανόλευκων.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΕΣΠΡΕΣΑΚΙΑΣ Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 10:06 posted by ΕΣΠΡΕΣΑΚΙΑΣ

    πάλι καλά που αυτή τη φορά πήγε και ο προπονητής με την αποστολή. Από την άλλη η Νάξος δε θα μπορούσε να βρει καλύτερο παιχνίδι για να γιορτάσει .Ο Ηρακλής προσφέρεται για κάθε είδους εορτασμό κάθε ομάδας. Σίγουρα πράγματα. Εκεί, οι θαμώνες του καφέ και οι οπαδοπαράγοντες να χαίρονται την ομάδα που έφτιαξαν. Κυριολεκτικά σάκος του μποξ. Αυτό βέβαια ήταν απολύτως σίγουρο ότι θα γίνει. Απλά ήταν θέμα χρόνου. Μια βόλτα από εκεί και θα πεισθεί και ο τελευταίος ότι αυτή η κατάντια είναι απολύτως φυσιολογική.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ