1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-12-2014 18:35

Βίοι... αντίθετοι στην Κυψέλη

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει αύριο το μενού της 10ης αγωνιστικής για την Α1 Γυναικών. Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας Ολυμπιακός - ΑΕΚ αναβλήθηκε λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των «ερυθρολέυκων» και μεταφέρθηκε για τις 13 Ιανουαρίου.
Ο πρώτος στην βαθμολογία και αήττητος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ουραγό Ηρακλή, το οποίο τριφύλλι τελείωνει και τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2014 (έχει ρεπό την 11η αγωνιστική).

«Παίζουμε το τελευταίο μας παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή. Φυσικά θέλουμε να κλείσουμε το έτος και τον α’ γύρο αήττητοι. Στόχος μας είναι να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και απέναντι στον κόσμο μας, καθώς ο β’ γύρος αργεί να ξεκινήσει, ενώ τα δύο πρώτα παιχνίδια της χρονιάς είναι εκτός έδρας, οπότε θα αργήσουμε να ξαναπαίξουμε «σπίτι» μας και τους περιμένουμε σε αυτό το ματς», δήλωσε ο Γιώργος Ρούσης που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Ο Ηρακλής, θα δώσει δύο παιχνίδια σε ισάριθμες ημέρες (σήμερα Παρασκευή στις 18.00 αγωνίζεται στη Νάξο με τον Πανναξιακό για το εξ αναβολής ματς της 8ης αγωνιστικής) με τον Γιάννη Ορφανό να μην υπολογίζει στις Δαμιανίδου, Παλτιμσιτζόγλου και τον τεχνικό των κυανόλευκων να δηλώνει λακωνικά: «Παίζουμε στην έδρα του πρωτοπόρου και οι δυσκολίες είναι δεδομένες, ωστόσο θέλουμε να προσπαθήσουμε να το κάνουμε να φανεί όσο το δυνατόν λιγότερο από μια εμφάνιση τυπικού χαρακτήρα».

Ενδιαφέρον παιχνίδι στο κλειστό του Μαρκόπουλου, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τους Μακεδόνες Αξιού. Η ομάδα των Μεσογείων ευελπιστεί να τριτώσει τις νίκες, με τον Βέσκο Ιβάνοβιτς να υπολογίζει σε όλες τις αθλήτριες τους.

Το ίδιο ισχύει και για τους Μακεδόνες, όπου έχουν βελτιωθεί αισθητά τις τελευταίες αγωνιστικές, θέλουν να παρουσιαστούν όσο καλύτεροι γίνεται απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους.

Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε όπως στις δυο προηγούμενες εβδομάδες και θα πανηγυρίσουμε μια ακόμη νίκη. Ξέρουμε ότι κι ο αντίπαλος θέλει το ματς και θα υπάρχει άγχος αλλά τα κορίτσια έχουν πλέον ψυχολογία, έχουν και εμπειρίες για να διαχειρίζονται την πίεση και θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο Βέσκο Ιβάνοβιτς ενώ ο Μανώλης Σκουλικάρης σημείωσε «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο θέλουμε τη νίκη, Το Μαρκόπουλο είναι σε αγωνιστική άνοδο αλλά θα κριθεί στο ποιός το θέλει πιο πολύ. Αγωνιστικά το κλειδί θα είναι το σέρβις υποδοχή κι από κει και πέρα ποιος θα διαχειριστεί πιο έξυπνα το άγχος.

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου

Πανελληνίου, 15.00 Παναθηναϊκός - ΓΣ Ηρακλής, Διαιτητές: Παπαστάμος, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Ανδρονικίδης

Μαρκόπουλου, 18.00 ΑΟ Μαρκόπουλου - ΑΣ Μακεδόνες, Διαιτητές: Μεταξά, Τοψιδέλης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος

1 σχόλιο

  • Comment Link ΚΑΤΣΑΝΟΒΙΟΣ Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 20:00 posted by ΚΑΤΣΑΝΟΒΙΟΣ

    ο Ηρακλής δίνει δύο παιχνίδια σε δύο ημέρες απλά για να τελειώνει με τις δύο συντριβές με όσο το δυνατό λιγότερα έξοδα και είναι λογικό. Εχει να διεκδικήσει τίποτα από αυτά τα παιχνίδια; Απολύτως τίποτα πέρα από δυο συντριβές. Κι όπως λέει ο λαός μια ψυχή που είναι να βγει....... Μπράβο ρε μάγκα εσύ που έφτιαξες αυτή την ομάδα. Διεκδικεί πολλά ρεκόρ. Από το ρεκόρ της χειρότερης ομάδας, της χειρότερης άμυνας, επίθεσης, μέσου όρου πόντων ανά σετ,ανά αγώνα, λιγότερων νικών (αν κάνει νίκη), περισσότερων ηττών και πολλά άλλα. Μεγάλε γεννημένος για ρεκόρ είσαι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ